23948sdkhjf

Kvadrat-direktør skal sikre kulturhovedstad

Anders Byriel er valgt til næstformand i bestyrelsen for Aarhus 2017, der er det officielle navn, når Aarhus i 2017 bliver europæisk kulturhovedstad.

Anders Byriel er 47 år og adm. direktør i Kvadrat A/S, der er internationalt kendt for at producere højkvalitets tekstiler til den europæiske møbelindustri og en række af verdens største landmarks. Anders Byriel er uddannet jurist fra Aarhus Universitet og har en MBA fra Copenhagen Business School.

Han har siden 1992 arbejdet i Kvadrat og har desuden beklædt en række tillidsposter. Blandt andet som bestyrelsesformand i en række innovative virksomheder, ligesom han har været formand for Designrådet og senest er tiltrådt som bestyrelsesmedlem i Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering.

Den tretten medlemmer store bestyrelse i Aarhus 2017 er sammensat af syv politisk udpegede medlemmer, samt seks uafhængige fagfolk med bånd til både kultur- og erhvervssektoren. Formand er Aarhus-borgmester Jacob Bundsgaard (S).
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093