23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION MIDTJYLLAND

NATUR - gyldendal: For over seks år siden gik en række borgere i Gyldendal i Vestsalling i aktion for at få forvandlet et stort område ved havnen fra et vildnis til en naturperle, og nu ser det ud til, at deres ønsker og planer kan realiseres.

Et projekt for området, hvor der engang var et teglværk, har længe ligget klar. Der er også skaffet penge, men ikke penge nok til gennemførelse af hele projekt på én gang, skriver Skive Folkeblad.

Der arbejdes nu på snart at komme i gang med landskabsbearbejdningen, det vil sige anlæggelse af en sø, fornyelse af rørlægningen i en grøft, som skal føre vand til søen, og omlægning af en åben del af samme grøft for at få vandet ind i søen og ud igen, fortæller Sille Linnet fra Skive Kommunes afdeling for by- og landudvikling.

Dette arbejde kommer snart i udbud, og når arbejdet er i gang, vil man sideløbende arbejde på at skaffe flere penge, så området omkring søen kan anlægges som planlagt med si, sanselegeplads, grillpladser, bålpladser, shelters samt hyggekroge med borde og bænke.

REGION SYDDANMARK

VINDMØLLER - SDR. OMME: Billund Byråd har vedtaget at fremlægge et forslag til lokalplan for et vindmølleområde ved Sdr. Omme Statsfængsel til offentlig høring. Også et forslag til kommuneplantillæg med tilhørende Miljørapport med VVM-redegørelse og Miljøvurdering fremlægges til høring.

Lokalplanen er tilvejebragt for at åbne mulighed for opstilling af 10 vindmøller i det område ved Sdr. Omme Statsfængsel, der er udlagt som vindmølleområde 8.6.2 i Vindmølleplan for Billund Kommune.

REGION HOVEDSTADEN

STRAND - HASLE: Bornholms Kommunalbestyrelse har sagt god for, at et forslag til lokalplan og et forslag til tillæg til kommuneplanen, som blandt andet vil muliggøre anlægge af en ny kanal og en strand på den sydlige del af Hasle Havn, fremlægges til offentlig høring.

Forslagene er udarbejdet med baggrund i et områdefornyelsesprojekt og en arkitektkonkurrence vedrørende Hasle Havn.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109