23948sdkhjf

Byggenyt

REGION HOVEDSTADEN

HORNBÆK: En Lokalplan og et tillæg til kommuneplanen, der gør det muligt at udvide Superbrugsen på Nordre Strandvej i Hornbæk, blev endeligt vedtaget af Helsingør byråd den 23. januar 2012.

Superbrugsen kan herefter udbygges fra 1.297 kvm til 2.796 kvm bruttoetageareal.

Den planlagte udvidelse omfatter en ny bygning i to etager med front ud mod vejen. Denne bygning forbindes med den eksisterende butiksbygning ved en lettere mellembygning i en etage med glasfacade. Den eksisterende butiksbygning renoveres.

REGION SJÆLLAND

HOLBÆK: Hvis tingene flasker sig, kan Smedelundsgade i Holbæk få en centerbebyggelse til 650 mio. kr., skriver dagbladet Nordvestnyt.

Det er developer Leif T. Iversen, Holbæk, der står bag projektet sammen med Marcus Choleva. Det planlagte center kan komme til at rumme butikker, spisesteder, hotel på 11-12 etager, konferencecenter og underholdningsområde.

Centret skal hedde Rosen som den lille vej mellem Smedelundsgade og Markedspladsen, som skal være centrets centrale samlingssted under navnet Rosentorvet. Arkitektgruppen Holbæk er arkitekt på projektet.

Der har været arbejdet med projektet i et års tid, og projektplanerne, som de ser ud i dag, blev præsenteret for Holæbk Byråd i sidste uge. Her var der bred enighed om, at plojektet er spændende, men at der er en række ting, der skal afklares, inden byrådet eventuelt kan godkende projektet.

REGION SYDDANMARK

FREDERICIA: I løbet af de kommende par år kan Hotel Kronprinds Frederik i Fredericia blive udvidet med en markant tilbygning, som samtidig kan blive hotellets nye vartegn, skriver Fredericia Dagblad.

Kronprindsens nye ejere, Halbergs Hotels A/S i Svendborg, arbejder således med planer om at udvide hotellets nuværende konferencedel.

Arkitekt Ernst Hansen, ID Arkitekterne A/S i Fredericia, har lavet skitser til den påtænkte udvidelse.

Det er planen, hvis de nødvendige tilladelser kan opnås, at bygge ovenpå den del af hotellets kursuscenter, som er placeret nærmest Fredericia Vandrehjem. Tilbygningen bliver ifølge tegningerne fa ID Arkitekterne domineret af store glasflader.

Halbergs Hotels A/S planlægger også at opføre en ny værelsesfløj på et område ned mod Vejlevej og parallelt med Vestre Ringvej.

REGION MIDTJYLLAND

VIBORG: Løvel får i 2014 otte nye lejeboliger og i Hvam er der planen at bygge fire lejeboliger på et endnu ikke nærmere fastsat tidspunkt, skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Viborg Byråd har sagt god for at flytte en uudnyttet kvote på seks almene boliger i Stoholm, hvorved de to omtalte byggeprojekter kan realiseres. Det er Boligselskabet Viborg Amt, der står bag projekterne i både Løvel og Hvam.

GYLLING: Odder Kommune har solgt Gyllinghjemmet til den lokale tømrermester Peter Skipper, indehaver af Odder Tømrer- og snedkerforretning. Den nye ejer har planer om at indrre 13 lejligheder til seniorer i de 1.200 kvm, Det er meningen, at ombygningen skal i gang allerede her i februar.

BRANDE: Teknik- og miljøudvalget i Ikast-Brande Kommune har sagt godt for en lokalplan, der gør det muligt at bygge et nyt kursuscenter i området syd for Arvad Møllevej og nord for Skjern Å i Brande.

Det er Bestseller, der har planer om at opføre et 2.500 kvm stort kursuscenter på stedet. Kursuscentret skal kunne rumme 2.500 kvm.

STRUER: Struer Rideklub gør nu klar til at udvide med syv nye bokse i en helt ny stald, der opføres i forlængelse af ridehallen. Desuden skal klubben bygge sine nuværende stalde om.

Struer Kommune har bevilget 100.ooo kr. til projektet, og der er også udsigt til 100.000 kr. fra LAG Struer. Alt i alt forventer rideklubben, at de planlagte forbedringer vil koste godt 236.000 kr. at realisere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094