23948sdkhjf

Niras overtager kortlægningsfirma

Rådgivningsfirmaet Niras styrker nu sin position inden for 3D planlægning og køber BlomInfo, der er en førende dansk og international leverandør af avancerede kortlægtningsydelser, 3D-bymodeller, flyfotos og digitale højdemodeller.

BlomInfo, der har ca. 40 medarbejdere i København og Aarhus, har indtil nu været et datterselskab af det børsnoterede norske selskab BLOM ASA.

Overtagelsen betyder, at Blominfos avancerede 3D kort, flyfotos og 3D bymodeller kan blive bedre udnyttet i forbindelse med en lang række forskellige anlægsprojekter og planlægningsprojekter, bl.a. infrastruktur, forsyningsledninger, og kommuneplaner.

- Kombinationen af vores erfaring med planlægning af infrastrukturanlæg og BlomInfos omfattende kort og 3D-bymodeller betyder, at vi kan opnå et bedre og mere nøjagtigt planlægningsgrundlag i forbindelse med blandt andet store infrastrukturprojekter samt anlæg i bynære områder. For bygherrerne og myndighederne betyder det, at vi kan bidrage til at effektivisere planlægningsfasen og myndighedsbehandlingen af sådanne projekter, siger direktør Michael Hjerl Hansen, Niras. Han peger på, at Niras har omfattende erfaring med planlægning af store anlægsprojekter i både Danmark og udlandet, herunder udvidelsen af jernbanerne fra København til Ringsted og over Lolland og Falster samt opgradering af del af Skovvejen mod Kalundborg fra motortrafikvej til motorvej.

BlomInfos 3D bymodeller, kort og digitale højdemodeller dækker hele Danmark og en lang række byer og områder i udlandet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.126