23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION SJÆLLAND

NEDRIVNING - SNESERE: Snesere gamle skole brændte ned for seks år siden, og nu er man kommet dertil, hvor Næstved Kommune kræver resterne revet ned inden 24. oktober. Efterfølgende vil entreprenør Johannes Holt bygge tre dobbelthuse på grunden.

REGION SYDDANMARK

ANLÆG - ODENSE: I morgen tirsdag den 9. oktober holder Odense Kommune borgermøde vedrørende miljøvurderingen af Thomas B. Thriges Gade, som blev skudt i gang den 17. september. Alle har frem til den 17. oktober mulighed for at bidrage med synspunkter og ideer til projektet. Thomas B. Thriges Gade skal omdannes til et bæredygtigt byområde. Omdannelsen skal binde Odense bymidte sammen og skabe et nyt, attraktivt område med boliger, butikker, erhverv, letbane, parkeringsanlæg og nye byrum.

Før projektet kan gennemføres, skal det undersøges, hvordan omdannelsen vil påvirke miljøet både i anlægs- og driftsfasen, så eventuelle gener kan forebygges og minimeres mest muligt. På borgermødet fortæller Odense Kommune, hvordan man herfra vurderer virkningerne på miljøet i forhold til trafik, by- og kulturmiljø, grundvand, regnvand og det grønne og selve anlægsfasen.

SØ - AABENRAA: I de kommende år vil 24 hektar moseområde syd for Grøngrøft Slot bliver omdannet til en lavvandet sø, hvor bakterier kan hjælpe med til at fjerne kvælstof fra vandet, skriver Jydske Vestkysten. Det nye vådområde ved Grøngrøft skal dermed være med at mindske iltsvind i havet.

REGION MIDTJYLLAND

TRAFIK - SORRING: Silkeborg Kommune vil have lavet en samlet helhedsplan for at løse de trafikale problemer i Sorring, skriver Midtjyllands Avis.

Baggrunden er en stribe forslag til forbedringer af trafiksikkerheden, som lokalrådet har indsendt til Vej- og trafikudvalget.

Lokalrådet vil blandt andet gerne have forbedret fartdæmningen gennem byen eller allerhelst have lavet byportaler og rundkørsler.

Der er også ønske om at få sikret krydset mellem Johannes Jensens Vej/Låsbyvej med en rundkørsel og om at få istandsat byens fortove.

TRAFIK - KLOVBORG: Politikerne i Ikast-Brande Kommune vil sætte gang i tre projekter med trafiksikkerhed, skriver Horsens Folkeblad. Teknik- og Miljøudvalget har besluttet at godkende et forslag om, at der skal bygges hævede flader på vejen gennem Klovborg for at få bilisterne til at køre langsommere gennem byen. De to andre vedtagne projekter kommer Ikast til gode.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094