23948sdkhjf

Bedre kapital i virksomhederne

Kreditklemmen strammer fortsat hos mange byggevirksomheder. Arrangement skal nu give input til, hvordan virksomhederne bedre sikre deres likviditet
Mange virksomheder oplever fortsat kreditklemmer, og det nærer drømmen om at få lagt til side og blive selvfinansierende.

I Danske Byggematerialer er mange medlemmer karakteriseret ved evnen til innovation, udvikling og rationalisering af produktionen.

Men alligevel oplever også disse virksomheder, at den tilgængelige kapital meget vel kan være et nåleøje for den daglige drift og udvikling af virksomheden.

Hvordan man takler det problem er temaet ved et gratis arrangement, som Danske Byggematerialer præsenterer i Kolding den 11. oktober med aktuelle og skarpe indlæg og input til, hvordan man sikrer, stabiliserer og øger sin likviditet i virksomhederne.

Der vil blive vist løsninger og anvist værktøjer, som kan implementeres direkte hjemme i virksomhederne.

- Vi har i samarbejde med KPMG fået fat i en gruppe absolut kompetente foredragsholdere og håber på en gruppe tilhørere, der vil dele erfaringer og spørge løs, såvel under indlæggene som i pauserne. Vi holder os til temaer, som er relevante for alle virksomheder, understreger direktør Per Thomas Dahl fra Dansk Byggematerialer.

Fokus på værktøjer

Der vil på dagen være fokus på værktøjer, som kan være med til at forbedre virksomhedernes likviditet, reducere dyre renteudgifter og skabe et bedre cash-flow.

- Hvordan sikrer man sig at få øget sin likviditet og dermed blive mindre sårbar i forhold til kreditklemmer, og hvordan bidrager det til at øge værdien af virksomheden. Det er det, som vi kan tilbyde virksomhedsejere, direktører og økonomichefer at tage med hjem, lover Per Thomas Dahl.

Arrangementet foregår hos KPMG i Kolding.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11