23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION MIDTJYLLAND

Byggegrunde - Hørning: Der skal udstykkes flere byggegrunde, anlægges en kæmpepark med action og kultur og også indkøbscentret med brugs, slagter og bager skal måske udvides, skriver Aarhus Stiftstidende.

På begge sider af Hørning - ved Toftegårdsvej og øst for Blegindvej - skal ubebyggede områder i de kommende år udstykkes som byggegrunde til parcelhuse og tæt-lavt byggeri.

Samtidig påtænker man at nedlægge torvet i Hørning og fylde op med boliger i op til tre etager

Der arbejdes på et projekt med navnet “De 4 parker i Hørning". Rundt om Højboskolen og hallen tænkes anlagt alt fra shelters og skoleskov til frisbee-golfanlæg og amfiscene. Projektet koster 26 mio. kroner.

REGION SJÆLLAND

Skovrejsning - Slagelse: Planerne om en ny frodig skov i den nordlige del af Slagelse lever endnu, men er udskudt med et par måneder, skriver Sjællandske.

Området, der næsten er samme størrelse som Slagelse, strækker sig fra Kalundborgvej og til Nykøbing Landevej.

Indtil videre har man fået positive tilkendegivelser fra naboer, mens andre har afvist at sælge deres grund til projektet.

Det er Naturstyrelsen, som er ansvarlig for projektet, og her mangler man fortsat at besøge 15 beboere for at høre om deres stillingtagen.

Kunstgræsbane - Mørkøv: Udvikling Nordvestsjælland har givet tilsagn om 300.000 kroner til en ny kunstgræsbane i Mørkøv, skriver Nordvestnyt.

Dermed mangler arbejdsgruppen en halv million kroner for at realisere projektet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094