23948sdkhjf

Grøn sektor gør klar til Agromek

Der bliver mange maskiner og nyheder at se på for ledere og medarbejdere i den grønne sektor på Agromek. Den store hal C på 10.000 kvm er reserveret til entreprenørmaskiner og maskiner til den grønne sektor
- Der er rigtig god opbakning til vores ide om at samle entreprenørmaskiner og andre maskiner rettet mod branchen i én stor hal på Agromek, siger formanden for Entreprenørsektionen i Maskinleverandørerne, adm. direktør Hans Holm, Johs. Møllers Maskiner A/S.

Han glæder sig over opbakningen, for han mener, det gør det meget lettere som besøgende at orientere sig på udstillingen. Samtidig giver den samlede udstilling af entreprenørmateriel bedre mulighed for profilering.

Forventer stor interesse

- Vi forventer derfor en god interesse og tilslutning til udstillingen. Det skyldes desuden, at Agromek ligger på et rigtigt godt tidspunkt for branchen. Selvfølgelig lidt afhængig af vejret har de fleste nu tid til at tage på messe og orientere sig og få en snak med leverandørerne, fortsætter Hans Holm.

Når han forventer stor interesse for at besøge udstillingen i hal C hænger det blandt andet sammen med en stigende interesse for nyt materiel.

- I de seneste to år er det kommet mere gang i efterspørgslen, men vi kommer ikke op på samme niveau som før 2008, siger entreprenørsektionens formand.

- I øjeblikket er der gang i flere store vejbyggerier, og i de kommende år kommer der meget offentligt byggeri med de nye sygehuse. Nu mangler vi bare at få mere gang i bolig- og erhvervsbyggeriet, siger Hans Holm.

Adm. direktør Niels Kirkegaard, GMR maskiner a/s, som er formand for sektionen Vej, Park og Anlæg i brancheorganisationen Maskinleverandørerne, siger:

- Maskinerne til den grønne sektor er koncentreret i en enkelt hal. Det vil sige, at de besøgende på et overskueligt areal kan se de maskiner og nyheder, som har størst interesse, fortsætter Niels Kirkegaard.

Professionel messe

Han understreger, at Agromek er en meget professionel udstilling. Derfor håber han, at mange i branchen vil benytte lejligheden til at besøge Agromek.

- Så kan vi blot håbe, at det ikke bliver snevejr under Agromek igen i år. Sidste gang måtte mange af vores kunder blive hjemme, fordi de skulle ud at rydde sne. Vi håber, at vejret ikke driller i år, så de kan få tid at komme af sted og få en god oplevelse med hjem, siger Niels Kirkegard.

Grøn stabilitet

Han vurderer, at medlemmer af den grønne sektor i Maskinleverandørerne - Park, Vej og Anlæg – har haft et par stabile år.

- Sneen i de foregående år har været med til at kickstarte branchen, og omsætningsmæssigt er det ved at gå i den rigtige retning igen. Hovedparten af vores medlemmer er importører og forhandlere. For dem er det danske marked det væsentligste, og det har været stabilt, siger Niels Kirkegaard.

Medlemmer af Maskinleverandørerne udstiller på Agromek i den 10.000 kvm store hal C.

Fra morgen til aften

Agromek er åben hver dag 27. - 30. november kl. 9 - 17. Onsdag er der åbent til kl. 21.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078