23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION SJÆLLAND

HAVNE - STUBBEKØBING: De to lystbådehavne i Stubbekøbing og Sortsø skal repareres i løbet af de næste år, skriver Lolland-Falsters Folketidende.

Prisen for reparationerne er beregnet til omkring 10 mio. kr., og dem vil Guldborgsund Kommune nu låne sig til. Der skal bruges omkring ni mio. kr. på to broer og en uddybning i Stubbekøbing Havn, mens en mole i Sortsø Havn beløber sig til knap én mio. kr.

CYKELSTI - gevninge: Der skal anlægges en ny cykelsti mellem Gl. Lejre og Gevninge, og det er planen, at anlægsarbejdet skal udbydes til sommer.

I første omgang planlægger Lejre Kommune ar bruge 900.000 kr. til forprojektering af stien, der skal være knap tre km lang.

Lejre Kommune har afsat 6,58 mio. kr. til cykelstien.

REGION SYDDANMARK

beplantning - nordborg: En styregruppe bestående af politikere, embedsmæd og folk fra handelsstanden lægger nu op til, at der plantes nye træer og opsættes nye lygter i gågaden i Nordborg.

En gennemgang af de nuværende platantræer i gaden har vist, at flere af dem vil skulle udskiftes inden for en årrække, og for ikke at risikere et uensartet og rodet indtryk, foreslår styregruppen at man skifter alle de godt 30 træer ud på samme tid.

LÆMOLE - HJØRRING: Løkken Læmole skal renoveres i 2013, har Teknik- og miljøudvalget i Hjørring Kommune besluttet.

Dermed er det besluttet at udsætte renoveringen, sådan at den kan gennemføres samtidig med et større renoveringsprojekt i Løkken, der blandt andet omfatter vejen ned mod molen.

CYKELSTI - NØRRESUNDBY: Nu kommer der gang i et længe ønske cykelstiprojekt i Jammerbugt Kommune, nemlig en rekreativ stiforbindelse ad den nedlagte banelinje mellem Nørresundby og Thisted, skriver Nordjyske Stiftstidende.

Teknik- og miljøudvalget har bedt om at få frigivet de første 600.000 kr. til arbejdet, der vedrører strækningen fra kommunegrænsen mod Aalborg til Aabybro. Jammerbugt samarbejder med nabokommunerne om projektet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094