23948sdkhjf

Jubilar med stort mod på fremtiden

Entreprenørfirmaet Adserballe & Knudsen i Farum fylder 50 år i morgen
De seneste fem år har budt på en markant udvikling hos Adserballe & Knudsen (A&K), der onsdag den 1. februar runder 50 års jubilæum.

Virksomheden tegnes i dag af Karsten Hjarsø og Niels Laursen, der overtog Adserballe og Knudsen i 2006, hvor firmaet hovedsagelig var en tømrervirksomhed. I 2009 indtrådte Morten L. Hansen i ejerkredsen, og i dag omsætter Adserballe & Knudsen 170 mio. kr. med 140 funktionærer og timelønnede.

- Hvis vi kan overføre det på A&K’s alder, har vi de seneste år haft travlt og udviklet tømrervirksomheden til en betydelig aktør på markedet inden for byggeri, hvor vi har valgt at fokusere endnu mere på egenproduktion og dække flere forskellige faggrupper under ét. Desuden har vi lagt vægt på at udføre hoved- og totalentrepriser. Nu kan vi se frem til et 10-år, der bygger videre på disse kompetencer og fastholder det høje aktivitetsniveau, siger Karsten Hjarsø, der er A&K’s adm. direktør.

Som en af de første entreprenører i Danmark er Adserballe & Knudsen i gang med at renovere efter passivhus-tankegangen, hvor man energioptimerer den bygningsmæssige ramme og bringer energiforbruget ned.

- Vores medarbejdere uddannes løbende om metoder og bæredygtige materialer, så de kan rådgive inden for og udføre det håndværksmæssige arbejde korrekt, forklarer direktøren.

Jubilæet fejres kun internt den 1. februar. Datoen den 2. maj er afsat til fest og reception for kunder og samarbejdspartnere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11