23948sdkhjf

25 eksempler på vellykket renovering

Renovering af byggeri er nødvendig for at sikre den enorme værdi, der er bundet i bygningerne, men god renovering kan også bidrage til at øge livskvaliteten for borgere og brugere af bygninger gennem forskønnelse og modernisering af boliger og byrum. Desuden kan renovering yde et stort bidrag til at nedbringe samfundets energiforbrug.

Grundejernes Investeringsfond udgiver netop i dag en bog med 25 danske eksempler på vellykkede renoveringsprojekter. Bogen "Renovering - 25 eksempler på vellykket renovering" sætter fokus på de udviklingsmuligheder, der ligger i renoveringsfeltet, og indeholder en række nyere danske renoveringsprojekter fra hele landet. Projekter, der hver på deres måde har skabt værdi for ejerne, den enkelte bruger og hele samfundet - og projekter, der kan inspirere mange i arbejdet med at forbedre vores bygninger, boliger og byer for fremtiden.

Bogen lanceres den 31. januar på et temamøde i Arkitektforeningen om arkitektonisk kvalitet og værdiskabelse i renovering, der afholdes i samarbejde med Bygherreforeningen og Grundejernes Investeringsfond.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097