23948sdkhjf

Byggenyt

REGION HOVEDSTADEN

FREDERIKSBERG: Et flertal i By- og Miljøudvalget i Frederiksberg Kommune har vedtaget at imødekomme en ansøgning om tilladelse til at sammenlægge andelslejlighederne Frederiksvej 47, 3.th. og 3.tv. på betingelse af, at der ikke kan ske fornyet opdeling i to lejligheder, uden at begge lejligheder forsynes med tidssvarende wc/badeværelser.

Arealet vil efter sammenlægning blive 134 kvm. Ejendommen ejes af andelsboligforeningen Solbjerg.

REGION SJÆLLAND

GULDBORGSUND: Der skal bygges en ny tre-sporet skole i Guldborgsund, og planen er, at det første spadestik skal tages i slutningen af 2013. Skolen placeres ved Katedralskolen og Celfs handelsgymnasium, sådan at der skabes en form for uddannelsescampus.

Planen er, at projekteringen skal i gang umiddelbart efter andenbehandlingen af budgettet 11. oktober, siger borgmester John Brædder til Lolland-Falsters Folketidende.

REGION MIDTJYLLAND

MØLDRUP: Møldrup Hallen har søgt Viborg Kommune om anlægstilskud til en række renoveringsopgaver.

Der har været planer om at omdanne hallen til et Multihus, men det projekt blev af økonomiske årsager stillet i bero. I den lange projektperiode blev der ikke brugt penge på vedligehold og renovering af hallen, og derfor trænger en række opgaver sig på. Hallen har allerede etableret nyt tag over køkken og indgang, og nu ønsker hallen også at investere i en kantine, indgangsdøre, vinduer mellem hal og kantine, udvendige porte, nyt halvgulv med bøsninger og bander samt lavenergilamper i hallen. Viborg Byråd har sagt god for en anlægsudgiftsbevilling på 1.723.000 kr. til hallen.

REGION NORDJYLLAND

VISSE: Aalborg Byråd har godkendt lokalplan 7-7-101 for et område i Visse samt tilørende kommuneplantillæg endeligt. Lokalplanområdet omfatter et område beliggende i den sydlige ende af Visse og udgør cirka 1,8 hektar, og den nu vedtagne lokalplan gør det muligt at opføre ny boligbebyggelse i området. Planen er udarbejdet med udgangspunkt i tre alternativer for den fremtidige udnyttelse som boligområde. De fremtidige boliger kan opføres som parcelhuse, dobbelthuse eller tæt-lav bebyggelse i form af helt eller delvist sammenbyggede række-, kæde- eller gårdhavehuse.

FREDERIKSHAVN: Frederikshavn Byråd har besluttet at fremlægge et forslag til lokalplan for et område ved Skøjtealléen i den sydlige del af Frederikshavn by til offentlig høring.

Planforslaget giver mulighed for at opføre en dagligvarebutik med en størrelse på maksimalt 1.000 kvm til lokal forsyning.

Frederikshavn Kommune har vurderet, at der ikke skal udarbejdes en miljøvurdering. Høringsperioden slutter den 28. november 2012.

AALESTRUP: Vesthimmerlands Kommune har offentliggjort forslag til udviklingsplaner for henholdsvis Farsø og Aalestrup. Udviklingsplanerne er debatoplæg, der beskriver, hvordan de overordnede strukturer for udviklingen af byerne kan se ud. Udviklingsplanerne beskriver i begge byer en række projekter, som inspiration til det videre planarbejde.

Udviklingsplanerne er fremlagt i offentlig høring frem til 31. oktober. Der holdes desuden borgermøder om planerne. I Farsø holdes der møde den 24. september og i Aalestrup den 25. september.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109