23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION MIDTJYLLAND

CYKELSTI - HOLSTEBRO: I forbindelse med projektering af den kommende cykelsti på Skivevej, som Vejdirektoratet skal anlægge i forbindelse med motorvejsbyggeriet inviterer Holstebro Kommune til informationsmøde den 24. september.

På mødet vil Holstebro Kommune og Vejdirektoratet gennemgå projektforslaget.

REGION SJÆLLAND

KUNSTGRÆS - NÆSTVED: Den nye kunstgræsbane på Herlufsholm Idrætscenter bliver forsinket, skriver Sjællandske.

Det var meningen, at banen skulle være færdig til januar næste år, men bestyrelsen for idrætscentret har besluttet at udskyde projektet til næste år, fordi det bliver dyrere, end man havde regnet med. Kunstgræsbanen koster 8,3 mio. kroner, og der er i øjeblikket kun godt 6,5 mio. kroner til rådighed. Bestyrelsen håber nu på, at banen vil være klar til brug næste efterår.

REGION HOVEDSTADEN

PARK - NÆRUM: Som led i Rudersdal Kommunens "Strategi for byens parker og grønne områder" skal Biblioteksparken i Nærum udvikles, så den lever op til de behov, der er i nærområdet, og så endnu flere kan få glæde af parken.

Arbejdet begynder her i løbet af efteråret, og det vil blandt andet omfatte fjernelse af en del træer, rydning af beplantning i øvrigt, etablering af et sammenhængende stiforløb, nye træelementer til legepladsen, nye løgvækster, nye bænke og anlæg af minigolfbaner.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078