23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION NORDJYLLAND

BANE - JAMMERBUGT: Jammerbugt Kommunes Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalg har netop besluttet at give økonomisk støtte til seks meget forskellige kultur- og Landdistriktsprojekter. I alt er der bevilget 162.000 kroner til de seks projekter på baggrund af en ansøgningsrunde.

Blandt de projekter, der har opnået støtte, er en ophalerplads ved Ryå og en panna-bane, som især anvendes til fodbold, samt forskønnelse af et udeområde, oplyser Jammerbugt Kommune på sin hjemmeside.

REGION SYDDANMARK

NEDRIVNING - TØNDER: De skoler i Tønder, der står tomme og ikke har nogen fremtid, skal nu rives ned, skriver Jydske Vestkysten.

Tønder Kommune afsætter ifølge det nyligt indgåede budgetforlig to mio. kroner til fjernelse af tomme skolelokaler.

KUNSTGRÆS - MIDDELFART: På en ekstraordinær generalforsamling forleden blev det vedtaget, at MG & BK kan bruge 1,2 mio. kroner på en kunstgræsbane.

Der er i forvejen sikret penge til projekter fra en række bidragydere, hvoraf den største er Middelfart Kommune. Klubbestyrelsen kan nu gå i gang med at vælge entreprenør til opgaven med at anlægge kunstgræstbanen.

REGION SJÆLLAND

FJERNVARME - KØGE: Vestegnens Kraftvarmeselskab I/S har udarbejdet et projektforslag, der handler om at etablere en fjernvarmetransmissionsledning mellem Køge Kraftvarmeværk og Vestegnens Kraftvarmeselskabs transmissionssystem. Formålet med transmissionsledningen er dels at opnå en høj udnyttelsesgrad, at reducere andelen af fossile brændstoffer, at udnytte den overskydende kraftvarmeproduktion og dermed opnå miljømæssige fordele, samt at muliggøre forsyning af nye områder i Køge, Solrød og Greve med fjernvarme.

Køge Kommune sender projektforslaget i høring i perioden den 18. oktober til den 16. november, fremgår det af kommunens hjemmeside. Efter høringen skal projektforslaget endeligt godkendes i Køge Byråd.

Tilsvarende proces vil ske for fjernvarmeledningen i Solrød og Greve kommuner.

REGION HOVEDSTADEN

RUNDKØRSEL - MARBÆK: Teknik-, Miljø- og Erhvervsudvalget i Frederikssund Kommune har besluttet at bede byrådet om at frigive 4,4 mio. kroner til en rundkørsel i krydset mellem Marbækvej og Strandvangen i den sydlige del af Frederikssund. Kommunen håber på at komme i gang med anlægsarbejdet til foråret.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14