23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION MIDTJYLLAND

SANSEHAVE - BJERRINGBRO: Viborg Kommune og Grundfos vil indrette en sanse-, lege- og oplevelseshave foran og bag Gudenåhus-komplekset, fortæller Viborg Stifts Folkeblad.

Haven skal baseres på ord og vand, og den hedder da også Ord & Vand.

Ideen blev oprindelig fostret af bibliotekar Dagny Vistisen og hendes kolleger på biblioteket, og nu er ideen så blevet genoptaget. Arkitektfirmaet Gustin er blevet koblet på og har begået et meget kreativt forslag.

Man regner med, at projektet kan realiseres for omkring otte mio. kroner, som skal komme fra Viborg Kommune, Grundfos og diverse fonde.

REGION SYDDANMARK

NATUR - Hejlsminde: Der er planer om at gøre Noret i Hejlsminde mere tilgængeligt og mere attraktivt.

Med stisystemer, infoborde og et fugletårn er det hensigten at åbne det store naturområde for både fugleeksperter, turister og alle de lokale, der holder af en skøn gåtur i naturen, skriver Jydske Vestkysten. Kolding Kommune er i øjeblikket i dialog med de berørte lodsejere.

Kryds - Ringe: Kommunalpolitikerne i Faaborg- Midtfyn Kommune har for længst besluttet, at krydset mellem Rolighedsvej og Søvej i Ringe, der er et af det mest trafikerede vejkryds i byen, skal bygges om dette efterår. Nu er der imidlertid opstået uenighed om hvordan, skriver Fyens Stiftstidende.

Teknikerne skal derfor nu udarbejde et nyt oplæg i løbet af de kommende uger. Kommunen har afsat 2,55 mio. kroner til krydsreguleringen.

VINDMØLLER - HADERSLEV: Et enigt Haderslev Byråd sendte forleden et ambitiøst forslag til kommuneplan, der kan bane vej for op til 70 vindmøller fra 125 til 150 meters højde otte forskellige steder i Haderslev, i høring. Det fortæller Jydske Vestkysten.

De otte områder er Styding, Bramdrup. Krejsel, Strandelhjørn, Nustrup Bæk, Sode, Nybøl og Kastrup Enge.

REGION SJÆLLAND

KRYDS - SOLRØD: Solrød Byråd har vedtaget af fremrykke 2,3 mio. vej-kroner fra 2013-budgettet til i år. Pengene skal bruges til et nyt slidlag på udvalgte veje og til fartdæmpning i fire kryds. Det drejer sig om krydsene Sallevvej/Ulvevej, Sallevvej/Skolevej, Nylukkevej/Ulvelundsvej og Nylukkevej/Humlevangen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.157