23948sdkhjf

Installatør gennemfører generationsskifte

El:Cons stifter og direktør, Claus Søgaard Poulsen, gennem 33 år overlader stafetten til Lars Juul
Efter mere end 33 år i direktørstolen har El:Cons grundlægger, Claus Søgaard Poulsen, valgt at overdrage ledelsen af virksomheden.

El:Con er i dag er ejet af NRGi og er en af landets største elinstallationsvirksomheder med 680 medarbejdere.

Han overlader med virkning fra den 1. januar 2013 direktørposten til Lars Juul som adm. direktør for El:Con.

Claus Søgaard Poulsen fortsætter i virksomheden som markedsdirektør, hvor han blandt andet. skal udvikle samarbejdet med landsdækkende kunder og strategiske partnere.

Hastig vækst

Claus Søgaard Poulsen starter sin karriere i 1979 som selvstændig elinstallatør. I 1984 opkøber han Trøjborg Installationsforretning, som på daværende tidspunkt havde tre ansatte.

Installationsvirksomheden skifter i 1989 navn til El:Con, og Claus Søgaard Poulsen udvikler herefter virksomheden til i 2005 at omfatte 260 medarbejdere. I 2005 sælger Claus Søgaard Poulsen El:Con til NRGi, men fortsætter som adm. direktør.

El:Con har siden udviklet sig til en landsdækkende aktør med 16 afdelinger og med 680 ansatte er den én af landets største elinstallationsvirksomheder.

El:Con udgør i dag NRGis installationsdivision, hvor kompetenceområderne omfatter elinstallation, klima- og energi, sikring, indeklima, kommunikation, automation, infrastruktur samt termografering.

- Det har været nogle fantastiske år med mange spændende opgaver og udfordringer. Virksomheden står nu rustet til det kommende opsving, og jeg anser derfor tidspunktet for overdragelse af stafetten til Lars Juul for optimalt, siger Claus Søgaard Poulsen om generationsskiftet:

Den nye mand i stolen

Lars Juul kom til El:Con i 2006, hvor han blev ansat som direktionsassistent.

Han har efterfølgende haft forskellige hverv i virksomheden og har gennem hele sin ansættelse været en del af El:Cons ledelse.

Lars Juul er 39 år og har både en teknisk uddannelse som elektriker og stærkstrømsingeniør samt en merkantil uddannelse bag sig.

Lars Juul er sammen med sin kone og to børn bosat i det sydlige Århus. Mange vil måske kende Lars Juul fra sin professionelle håndboldkarriere som målmand hos blandt andet Kolding IF og Århus GF. Håndboldkarrieren blev lagt på hylden i 2006, da Lars Juul tiltrådte i El:Con. Lars Juul udtaler, at han glæder sig til den nye udfordring, og at han samtidig føler sig godt rustet til jobbet.

- Jeg har i Claus haft en fantastisk læremester, der er synonym med flid, troværdighed og godt købmandsskab, hvilket er det fundament, El:Con er bygget op omkring, siger Lars Juul i en pressemeddelelse.

En stor opgave

Adm. direktør i NRGi Søren Sørensen udtaler, at det er en stor opgave at løfte arven efter Claus Søgaard Poulsen, der med stor dygtighed har ført El:Con frem til det, virksomheden er i dag.

- Med ansættelsen af Lars Juul får El:Con en karismatisk, dygtig og erfaren efterfølger til Claus Søgaard Poulsen. Vi glæder os ligeledes over, at Claus Søgaard Poulsen fortsat stiller sine kompetencer og arbejdskraft til rådighed for NRGi, idet han fra den 1. januar 2013 fortsætter som markedsdirektør i El:Con, slutter NRGis adm. direktør.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094