23948sdkhjf

Omsætning er øget hos miljø-rådgiver

Nye forretningsområder er kommet til i rekordår hos Envidan Gruppen
Omsætningen satte rekord, men til gengæld faldt indtjeningen en anelse hos en af landets førende rådgivere inden for udførelse af afløbstekniske anlæg, renseanlæg og rentvandsanlæg, Envidan Gruppen i Silkeborg.

Rådgiverkoncernen fik i regnskabsåret 2011/2012 en rekordomsætning på 120,7 mio. kroner i gruppens selskaber, men til gengæld tabte Envidan en anelse på driften, der faldt fra 8,7 til 8 mio. kroner og et resultat før skat på 7,9 mio. kroner mod 8,8 mio. kroner i regnskabsåret 2010/2011.

Det giver dog fortsat Envidan Gruppen en relativ høj overskudsgrad på 6,63 procent mod 7,5 procent i forrige regnskabår, og adm. direktør Morten Fjerbæk er da også tilfreds, for det danske marked har under et klaret sig godt.

- Bedømt ud fra de netop aflagte årsregnskaber, har selskaberne i EnviDan Gruppen samlet set klaret sig rigtig godt i det forløbne år, og særligt på det danske marked har vores forretning været stærk med en overskudsgrad lige under de 10 procent. Aktiviteterne på det internationale marked samt investeringer i nye forretningsområder har trukket det samlede resultat ned, men underskuddet på disse aktiviteter var budgetteret og udviklingen forløber som planlagt, siger Morten Fjerbæk i en pressemeddelelse.

Høj ordrebeholdning

Totalt har Envidan en ordrebeholdning ved indgangen til det nye regnskabsår, der er højere end tidligere år, så Morten Fjerbæk forventer, at Envidan Gruppen vil opnå endnu bedre resultater inden for forretningsområderne både i Danmark og udlandet. Det gælder både med stigende aktivitet og omsætning inden for alle koncernens forretningsområder.

Flere selskaber

I efteråret 2011 blev aktiviteterne i EnviDan Gruppen udbygget med opstarten af EnviDan Water A/S, samt opkøbet af aktiemajoriteten i GasCon ApS.

Dermed udvidede EnviDan Gruppen sin miljøpalette med ydelser inden for vandforsyning og biogas
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14