23948sdkhjf

Fremgang for store maskiner

Der sælges flere store maskiner i denne tid. Flere store anlægs- og infrastrukturprojekter trækker behovet for større og højtydende maskiner
Store vejprojekter og udsigten til flere store sygehusbyggerier, broforbindelser med videre er med til at trække en lidt større efterspørgsel på de store maskiner.

Alt bliver større

Således sælges der blandt andet flere større gravemaskiner, store byggekraner, specialmaskiner til pæleramning og antallet af dumpere er også vokset, dog begrænset, da markedet faktisk er dækket godt ind på netop dette felt. desudne er der begrænsninger på dumperestørrelsen, da den sjældent overstiger de 30 tons, og oftest ligger på de 20-25 tons.

Men med udsigten til sygehusbyggerier for tilsammen godt 40 milliarder kroner, en Femern-forbindelse, flere jernbaneprojekter, en ny Storstrømsbro med videre, så er der lidt gryende optimisme at spore i maskinbranchen.

Hæderlig fremgang

- Som vi jo før har meldt ud, så er der jo langt til fordums tids storhed, men det går faktisk rimeligt, alt taget i betragtning, siger Hans Holm, adm. direktør i JMM Group, og formand for Maskinleverandørernes entreprenørsektion.

Som man kan se i temaet i dag, så er der også mere behov for at flytte rundt med de store bamser, og det nyder specialtransportsektoren jo godt af. Det gælder store dozere, store læssemaskiner, store gravemaskiner med videre.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.111