23948sdkhjf

Aabenraa forbereder halprojekt

Planlægning af "hal 3-projekt" i Aabenraa begynder med en workshop
Kommunerne er i stigende grad bevidste om, at et godt byggeprojekt begynder med at orientere og inddrage eventuelle interessenter, herunder brugerne, effektivt, inden udbudsprocessen begynder.

Derfor har Aabenraa Kommune tir indkaldt til den første af tre work-shops om Svømme- og Idrætscentret i Aabenraa.

Emnet for workshoppen, der afholdes den 22. januar, er vision og idegrundlag for den nye hal,

Hal 3-projektet bliver også en af de første vigtige brikker i virkeliggørelsen af Aabenraa Kommunes storstilede byudviklingsplan "Aabenraa – Fremtidens Købstad". I planerne for fremtidens købstad indgår området omkring Svømme- og Idrætscentret og de uddannelsesinstitutioner, der ligger i dets umiddelbare nærhed.

Sund vækst

- Jeg er rigtig glad for, at vi nu endelig kommer i gang med Hal 3-projektet, og jeg ser frem til at høre de mange brugere, interessenter og samarbejdspartneres mening om, hvordan vi får skabt et spændende centrum for mange aktiviteter inden for blandt andet idræt, fritid og kultur. Projektet ligger fint i tråd med byrådets satsning omkring sund vækst, attraktiv bosætning og skabelse af nye arbejdspladser, siger Povl Kylling Petersen (S), der er formand for Kultur- og Fritidsudvalget i Aabenraa Kommune.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11