23948sdkhjf

Aabenraa gør det nemmere for håndværkere

Aabenraa Kommunes hjemmeside er blevet udbygget med nogle sider, der henvender sig til kommunens bygge- og håndværkervirksomheder
I Aabenraa Kommune lader de det ikke blive ved snakken, når det går på at informere de lokale bygge- og anlægsvirksomheder om, hvilke vedligeholdelses- og energiprojekter kommunen forventer at sætte i gang det kommende år.

Det fremgår af kommunens hjemmeside, og det åbner for, at håndværkervirksomheder i kommunen kan tilkendegive deres interesse i et konkret projekt,

Hjemmesiden er blevet udbygget med nogle sider, der henvender sig til kommunens bygge- og håndværkervirksomheder.

Siderne, hvoraf den ene er en opgaveliste for påtænkte projekter i 2013, er placeret på kommunens hjemmeside under "Erhverv/Vedligeholdelses- og energiprojekter på kommunale bygninger".

Dynamisk liste

Formålet med informationerne er dels at orientere firmaerne om, hvilke vedligeholdelses- og energiprojekter kommunen forventer at igangsætte i det kommende budgetår, og dels at oplyse om vedligeholdelsesbudgettets og energibudgettets volumen.

Sidst, men ikke mindst, kan firmaerne på forhånd tilkendegive deres interesse i et projekt

- Det er væsentligt at holde sig for øje, at opgavelisten er en dynamisk planlægningsliste. Akut opståede situationer eller andre ønsker og behov vil kunne ændre på listen, pointerer afdelingschef Merry Bundsgaard fra Byg & Ejendomme i Aabenraa Kommune

Ingen udbudsliste

Hun understreger også, at det ikke er en udbudsliste, idet opgaver, som kommunen sender i udbud, fortsat skal findes under den særlige udbudsfane "Udbud og licitationer" på hjemmesiden.

Når en bygge- eller håndværkervirksomhed er interesseret i et projekt, melder virksomheden sin interesse ind på netop dette projekt på listen.

Når projektet skal sættes i gang, genererer "Ejendomme" så en liste over de interesserede virksomheder, og denne liste vil indgå i valget af 3-6 virksomheder til at afgive tilbud.

Antallet af udvalgte bygge- og håndværkervirksomheder bliver afstemt efter projektet og udbudsformen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094