23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION SJÆLLAND

JYLLINGE - CYKELSTIER: Roskilde Kommune har i øjeblikket en ny cyklistplan i høring.

En af topprioriteterne i planen er etablering af en cykelsti på Værebrovej i Jyllinge. Der er i dag cykelsti i vestsiden af vejen, men den vurderes at være usikker. Derfor anbefaler forvaltningen en sti i vejens østside. Seks mio. kroner vil forvaltningen bruge på den nye cykelsti.

Andre projekter i planen er for eksempel en dobbeltrettet cykelsti på en bid af Møllevej, cykelstier på Nordmarksvej og en tunnel under Baunegårdsvej i Spraglehøj.

CAMPINGPLADS - ROSKILDE: Teknik- og Miljøudvalget i Roskilde Kommune har behandlet de mange høringssvar, der er kommet til lokalplanen for Roskilde Camping, som planlægges udvidet.

Udvalget har koncentreret sig om at balancere mellem de mange ting, området skal dække – som Roskilde Strandpark, som et grønt område for Veddelevs borgere og som et område, der skal styrke turisterhvervet.

I lokalplanforslaget var der oprindeligt lagt op til, at terrænet kun kan reguleres umiddelbart omkring bygningerne. Det blødes nu op, så der bliver mulighed for mindre terrænreguleringer på udvalgte steder, hvor det ikke kan ses fra fjorden. Det kan gøre det lettere at stille campingvognene op.

REGION MIDTJYLLAND

BETON - ULSTRUP: Favrskov Forsyning planlægger at fylde en del af den gamle hovedkloakledning under Hovedgaden i Ulstrup med beton, skriver Midtjyllands Avis.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.05