23948sdkhjf

Byggenyt

REGION SYDDANMARK

MARSTAL: En gruppe fritidsfiskere har planer om at opføre en række fisker- og bådehuse ved Sønderrenden i Marstal, skriver Fyns Amts Avis. De eksisterende bådehuse ved Sønderrenden er alle i brug, og der er flere bådejere, som også gerne vil have et. De kommende brugere vil bygge de 10 kvm store huse selv.

TØNDER: TSF Fodbolds Venner har nu modtaget en byggetilladelse til det fodboldstadion, de vil bygge på banerne på Holmevej i Tønder, og foreningen kan altså nu gå i gang med at rejse tribuner og lignende, skriver Jydske Vestkysten. Først skal der dog indhentes tilbud på materialer hos leverandører.

HADERSLEV: Et stort flertal i Haderslev Byråds økonomiudvalg har sagt ja til at skyde 12 mio. kroner i en 70,5 mio. kroner dyr udvidelse af Haderslev Fodboldstadion, som SønderjyskE, HFK Tribune, Boligselskabet HAB og Haderslev Kommune i fællesskab skal stå for. Der skal opføres en ny overdækket vesttribune med cirka 300 siddepladser, ti skyboksen, toiletter og anretterkøkken, en ny VIP-lounge, kontorer, klublokaler samt et sportel med syv værelser og 28 sengepladser samt 42 boliger til de unge fra Haderslev Idrætsakademi.

Region midtjylland

SKANDERBORG: Første etape af et omdiskuteret byggeri af Skanderborgs nye bydel, Søbyen, på gartnerigrunden mellem Vestergade og Lillesø bliver nu sat til salg, skriver Århus Stiftstidende.

Søbyen skal ifølge planerne rumme en række boligblokke på fem en halv etage og nogle gårdhavehuse i to etager. Boligerne indrettes i størrelser fra 93 til 177 kvm.

Første etape vil omfattet otte gårdhavehuse og 28 lejligheder i Søbyens sydligste del. Byggeriet går først i gang, når to tredjedele af husene er solgt. Søbyen opføres af ejendomsselskabet Søbyen A/S, der ejes af entreprenørselskabet Kaj Ove Madsen, entreprenør Søren Vidriksen og Finn Birkkjær, der er projektudvikler i Silkeborg. Salget varetages af Home i Skanderborg/Ry.

SILKEBORG: Økonomiudvalget i Silkeborg Kommune har besluttet at bakke op om, at Grauballe Forum opføres tæt på skolen på jord, der i dag tilhører Grauballegård. Ejeren af Grauballegård, Jakob Ebbesen, bakker også op om placeringen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094