23948sdkhjf

Entreprenør ekspanderer i Vestsjælland

Skana Entreprise åbner nu afdeling ved Holbæk efter et 2012, der har budt på optur
Betydelig flere opgaver i Nord- og Vestsjælland får nu entreprenørvirksomheden Skana Entreprise a/s til at åbne en afdeling i Kirke Hyllinge mellem Roskilde og Holbæk.

I løbet af det sidste år har Skana Entreprise, der har hovedsæde i Smørum, lagt krisen bag sig med to-cifrede vækstrater og en aktuel ordrebeholdning på 120 mio. kroner, og det betyder altså nu ekspansion vestpå.

- Vi har over det sidste år vundet et ganske solidt fodfæste med en række større opgaver i Sjællands nord-vestlige hjørne, hvor både kommuner og private bygherrer har en stribe store projekter i støbeskeen. Den udvikling vil vi gerne tage mere aktiv del i, og vi ser Holbæk-området som et centralt, strategisk udgangspunkt for en styrket indsats i hele Nord- og Vestsjælland, siger adm. direktør Peer Kisbye fra Skana Entreprise.

Solid ordrebeholdning

Entreprenørvirksomheden startede 2012 med en omsætning i størrelsesordenen 15 mio. kroner, men allerede i september havde Skana Entreprise en ordrebeholdning svarende til omsætningen i indeværende regnskabsår på godt 120 mio. kroner.

Samtidig er overskuddet i 2012 vokset med omkring 28 procent, og siden marts er der skabt godt 70 nye arbejdspladser i virksomheden.

I løbet af det seneste halve år har Skana Entreprise blandt andet vundet opgaven med at støjisolere 89 ejendomme langs Vipperødbanen, renovering af Maglehøjskolen i Egedal Kommune og Kalundborg Rådhus.

Nærhed spiller ind

Peer Kisbye pointerer, at tilstedeværelse og tilgængelighed gennem lokal forankring - både i relation til projektudvikling, service og gennemførelse af større byggeopgaver - er afgørende parametre i kampen om opgaverne.

- Det er oplagt, at nærhed spiller afgørende ind på omkostninger til transport og tidsforbrug, men derudover står det klart, at nærhed og lokalkendskab baner vej for øget service og et mere smidigt samarbejde med en optimeret sagsbehandling og umiddelbar problemløsning i gensidig respekt parterne imellem, ligesom den lokale tilstedeværelse tæt på medarbejdere og byggepladser giver det bedste grundlag for i samarbejde med bygherre og rådgivere at styre opgaverne sikkert i land med tæt fokus på arbejdsmiljø, tidsplaner og fejlfri aflevering, siger Peer Kisbye.

Den nye afdeling i Kirke Hyllinge bemandes fra starten med to faste medarbejdere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094