23948sdkhjf

Genbrugsstation ansætter "træmand"

Vestforbrænding sætter i de første måneder af 2015 øget fokus på sortering af træ
Når tankerne falder på en træmand, er begreber som kedelig og humørforladt jo ikke just positive ting, der dukker frem.

Der er måske heller ikke meget humor, som nødvendigvis kommer ud af affaldsselskabets Vestforbrænding nye medarbejder, men sjov er "han" da.

Medarbejderne på genbrugsstationerne i hovedstadsområdet får nemlig i de første måneder af 2015 hjælp til at vise kunderne vej til containeren til trykimprægneret træ af en rigtig træmand.

- Vi sætter fokus på sorteringen af de forskellige slags træ i de første måneder af 2015, Det trykimprægnerede træ skal i sin egen container, som den nye "kollega", Træmanden, peger på, hvis kunderne er på vej til at lægge det i containeren til almindeligt træ, siger driftschef Marcus Müller fra Vestforbrænding.

Bedre sortering

Vestforbrænding arbejder sammen med sine 19 ejerkommuner i hovedstadsområdet for at få stadig mere affald til genbrug og mindre til forbrænding.

- Derfor startede vi i 2013 en sortering af træ - produkter af træ, som helt har erstattet stort brændbart og også en meget stor del af småt brændbart. For nu at holde dén sortering så ren som mulig, hjælper vi borgerne til at holde det trykimprægnerede træ for sig. siger Marcus Müller.

Træmanden kan findes på genbrugsstationerne i første kvartal af 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078