23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION HOVEDSTADEN

TRAFIK - RUDERSDAL: Miljø- og trafikudvalget i Rudersdal Kommune har prioriteret de første trafiksikkerhedsindsatser for 2014.

De første fem trafikprojekter er der fundet midler til at gennemføre i kommunens budget for 2014. De fem prioriterede indsatser er: Forbedring af helleanlæg på Trørødvej ved Caroline Mathilde Sti, forbedring af oversigten ved fodgængerfelt på Vasevej, ombygning af kryds ved Pile Allé og Øverødvej i Holte, forlængelse af hævet flade på Nærumgårdsvej og trafiksikkerhedskampagner.

Herudover er der tre projekter, nemlig spørgsmålet om etablering af fodgængerfelt og Torontoanlæg på Vedbæk Stationsvej, etablering af fortov langs Ludvig Jensensvej og opsætning af "Din Fart" tavler på trafikveje.

For disse indsatser gælder det, at der stadig mangler en endelig afklaring, men det forventes, at sagerne genoptages og prioriteres endeligt på et kommende møde.

REGION SYDDANMARK

MOLER - RØMØ: Rømø står foran en større investering. De faldefærdige ydermoler skal renoveres, og samtidig skal der udbedres skader efter decemberstormen Bodil.

Havnen har modtaget fire overslag fra fire forskellige firmaer, der kommer med bud på, hvad en gennemgribende renovering af havnens ydre moleværker vil koste. Og det bliver et sted mellem 15 og 20 mio. kroner. Dertil kommer så udgiften til udbedring efter stormen. Molerne blev etableret i 1964 og er aldrig siden blevet renoveret.

REGION NORDJYLLAND

HAVN - STINESMINDE: Det lille fiskerleje Stinesminde Havn på nordsiden af Mariager Fjord er blevet udvalgt som er blandt i alt 26 steder til at modtage støtte i Realdanias kampagne Stedet Tæller.

Pengene skal bruges til at få et arkitektfirma til at forene de mange ideer, borgerforeningen har til at gøre havnen og området omkring den mere attraktivt, til et samlet projekt for havneområdet.

Til efteråret vil det så vise sig, om projektet bliver udvalgt til at få del i de i alt 22 mio. kroner, Realdania uddeler til realisering af op mod halvdelen af de 26 støttemodtagere.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203