23948sdkhjf

Skou Gruppen overtager Jönsson-renovering

Skou Gruppen gør gennemgribende renovering af fakultet færdig, efter Jönsson måtte smide håndklædet i ringen
Oprindeligt skulle entreprenørfirmaet Jönsson stå for renovering og ombygning af 1.800 kvm i det, der i 1960’erne blev opført som forsknings- og laboratoriebygning for Farmaceutisk Højskole. Sidenhen er højskolen fusioneret med Københavns Universitet og hører i dag til Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet.

Renoveringskontrakten, der omfatter en total renovering af lokaler blandt andet inklusive nedrivning, ny indretning, nye lofter og nye døre, har konkursboet efter Engsø Gruppen og heriblandt også Jönsson valgt at overdrage til Skou Gruppen.

Bygningsstyrelsen, som er bygherre, har udsendt en bekendtgørelse med henblik på forudgående gennemsigtighed i EU’s udbudsdatabase TED om, at man agter at tildele kontrakten til Skou Gruppen. Overdragelsen af kontrakten vil ske 10 dage efter offentliggørelsen af bekendtgørelsen, som var den 4. februar.

Samme entreprenører

Ifølge Martin Skou Heidemann, adm. direktør i Skou Gruppen, var opgaven oplagt at lægge billet ind på.

- Det er en opgave, som passer utroligt godt til os. Godt nok er tømrerdelen ikke den største i opgaven, men vi bruger mange af de samme underentreprenører, som Jönsson gjorde, så blandt andet derfor er det oplagt, siger han.

Det ligger dog ikke helt fast, om det i alle tilfælde bliver de samme underentreprenører, der skal gøre arbejdet færdigt.

- Det er et spørgsmål omkring penge. Underentreprenørerne har tabt penge på at arbejde for Jönsson, siger Martin Skou Heidemann.

Samme vilkår

Vilkårene for Skou Gruppens kontrakt er de samme, som gjaldt for Jönsson, både hvad gælder pris og tidsplan.

Hele kontraktsummen er på cirka 23,5 mio. kroner, og Jönsson nåede at udføre arbejder for 4,8 mio. kroner. Dermed er der en restsum på cirka 18,6 mio kroner.

Ombygningen vil stå færdig i foråret 2015.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109