23948sdkhjf

Wicotec vinder teknikentreprise

Teknikentreprenøren Wicotec Kirkebjerg A/S har indgået aftale med Københavns Universitet i forbindelse med opførelsen af bygningen KUA 3, der bliver en del af kernen i det nye Søndre Campus i Ørestaden.

Teknikentreprisen har en værdi af 147 mio. kroner og omfatter etablering af nye el-, sikrings-, vvs-, ventilations- og sprinklerinstallationer i den over 47.000 kvm store bygning. Entreprisen forventes afsluttet i august 2016.

Med kontrakten på KUA 3 har Wicotec Kirkebjerg været involveret i alle tre etaper på opførelsen af kernen i det nye Søndre Campus, hvor man senest afsluttede vvs- og ventilationsprojektet på KUA 2 sammen med datterselskabet E. Klink A/S.

KUA 3, der er udbudt i én stor samlet teknikentreprise, falder fint i tråd med WICOTEC KIRKEBJERGs indsatsområde, hvor der netop er fokus på at samle alle de tekniske fag i én stor teknikentreprise. Denne udbudsform, der tilsikrer, at de tekniske installationer er kompatible og kan arbejde sammen, har vi stor erfaring med blandt andet fra de igangværende storentrepriser i forbindelse med supersygehusene og udbygningen af den farmaceutiske industri.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11