23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION HOVEDSTADEN

PARK - BIRKERØD: Fem konkrete projektinitiativer sættes nu i gang i Birkerød Bymidte sammen med Rudersdal Kommune til gavn for bycenterudviklingen. De fem projekter som realiseres nu i Birkerød er:

Forbedring af bymidtens tilgængelighed og synlighed - for eksempel skiltning, p-pladser, p-henvisning, nye muligheder for tilkørsel med mere.

Præstegårdshaven som byens park og bindeled - haven skal være naturligt samlingssted for byens borgere og binde bymidten bedre sammen.

Fornyelse af Irmatorvet/Teglporten – med for eksempel stadeplader til økologisk markedsplads eller andre former for markeder.

Udvikling af Pengetorvet – torvet forskønnes og skal være nordlig ankerfunktion.

Langsigtet byudviklingsstrategi, som skal afklare muligheden for for eksempel nye boliger i bymidten og strategi for centerområdet.

REGION SYDDANMARK

HAVNEBAD - ODENSE: Odense Kommune har afsat 25 mio. kroner til et havnebad, som skal ligge ved havnepladsen. Cowi har udarbejdet skitser til, hvordan havnebadet kan tage sig ud.

Den endelige udformning planlægges i foråret 2014, og på torsdag den 13. februar inviteres der til borgermøde om planen i Nordatlantisk hus.

REGION NORDJYLLAND

VANDLØB - FREDERIKSHAVN: Frederikshavn Kommune har fremlagt forslag til restaureringsprojekter i en række vandløb, der alle er tilløb til Voer Å, for offentligheden frem til høring.

Blandt forslagene er blandt andet udskiftning af en eksisterende rørbro i Elbækken, udskiftning af en rørbro i Nymølle Bæk og genslyngning af vandløbet på begge sider af broen og åbning af to rørlagte strækninger i Stensholt Bæk.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094