23948sdkhjf

Byggenyt

REGION SJÆLLAND

NÆSTVED: Næstved Byråd har vedtaget lokalplan 045 samt et tilhørende tillæg til kommuneplanen for et område til dagligvarebutik og boliger ved Ejlersvej / Lupinvej i Næstved.

Lokalplanen skal udlægge området til center- og boligformål, muliggøre opførelse af ny bebyggelse til henholdsvis dagligvarebutik/detailhandel og boliger.

Afgørelsen kan påklages til Natur- og Miljøklagenævnet frem til 7. marts.

REGION HOVEDSTADEN

FREDERIKSBERG: Bolig- og Ejendomsudvalget på Frederiksberg indstiller, at der gives tilsagn om støtte til etablering af 124 almene ungdomsboliger med en anskaffelsessum på godt 144 mio. kroner på ejendommen Nordre Fasanvej 209 betinget af, at der forud for byggestart foreligger en entydig bekræftelse af, at udbudsreglerne efterleves i det indgåede samarbejde mellem fsb og KPC.

Ejendommen tilhører udviklings- og entreprenørselskabet KPC, og der er indgået en betinget købs- og samarbejdsaftale mellem boligselskabet og KPC.

Ejendommen Ndr. Fasanvej 209 er omfattet af lokalplan nr. 182, som udlægger området til blandede byfunktioner, at muliggøre byggeri til brug for kontor- og serviceerhverv, kulturelle aktiviteter, idræts- og bevægelsesaktiviteter samt datailhandel og boliger.

Der er tale om et samlet bruttoetageareal på 5.292 kvm og et gennemsnitligt bruttoetageareal på 42,7 kvm pr. bolig.

REGION SYDDANMARK

NYMINDEGAB: Indehaveren af Nymindegab Ridecenter, Frands Kristensen, har søgt Varde Kommune om lov til at bygge fire kursus- og ferieboliger på hver 50 kvm i forbindelse med ridecentret, skriver Jydske Vestkysten. Investeringen skal ses i lyset af en øget interesse for at holde ferie på hesteryg og efterspørgsel efter rideferier med både bolig og opstaldningsmuligheder.

Frands Kristensen forventer, at byggeriet står færdigt næste forår.

REGION MIDTJYLLAND

HEDENSTED: Hedensted Kommune har modtaget en ansøgning om landzonetilladelse til at opføre et nyt stuehus, garage/redskabsrum, rytterstue og staldbygning på landbrugsejendommen, Hovedvejen 8. Udvalget for Teknik har meddelt landzonetilladelse som ansøgt, idet Udvalget finder, at projektet vil give området et løft.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11