23948sdkhjf

Ulefos opkøber norsk selskab

Ulefos Gruppen har købt Kongsberg Esco
Danske Ulefos Gruppen har købt norske Kongsberg Esco AS, og dermed styrker Ulefos Gruppen sin position som leverandør af højkvalitetsprodukter og ydelser til det Nordiske VA-marked og er et skridt videre i strategien om at blive Nordens førende leverandør af vand og afløbsinstallationer.

- Dette er et skridt i rigtig retning for at styrke vor strategiske position i fremtidens nordiske VA-marked. Konkurrencen forventes at vokse i årene som kommer, og en samling af nordiske producenter er nødvendig for at sikre langsigtet og fremtidig konkurrenceevne, understreger Ulefos’ ejer, Carl Diderik Cappelen.

Historisk virksomhed

Kongsberg Esco, der er etableret i 1877, er en af Nordens førende producenter af ventiler og er beliggende i den norske by Kongsberg.

Selskabets kvalitetssystem blev certificeret i henhold til ISO 9001 allerede i 1994, og i 2000 blev miljøstyringssystemet certificeret i henhold til ISO 14001.

Med mere end 100 års erfaring som producent af kvalitetsprodukter til VA-markedet, fremstår virksomheden godt rustet for videre ekspansion.

- For os har det været vigtigt at finde en langsigtet ejer med ambitioner for fremtiden som kan sikre den positive udvikling, virksomheden er inde i, udtaler tidligere medejer og adm. direktør i Kongsberg Esco AS, Jan Fredrik Ormåsen i en pressemeddelelse.

Kongsberg Esco har i en årrække været ejet af Danfoss. I netop Danfoss-perioden blev der udviklet en helt ny, enestående ventiltype, som vil være fremtidens ventil både i Danmark, i Norden og på verdensmarkedet. Ventilen kaldes Aquosus, og den er allerede installeret hos nogle af de progressive danske vandselskaber.

Med opkøbet af Kongsberg Esco har Ulefos Gruppen en omsætning på 800 mio. kroner samt cirka 340 ansatte.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.102