23948sdkhjf

Byggenyt

REGION HOVEDSTADEN

KØBENHAVN: Kultur- og Fritidsudvalget i Københavns Kommune skal på sit møde i dag 18. december tage stilling til en indstilling om at anvende fire mio. kroner til opgradering af Nørrebrohallens Hal 3A.

Hallen skal opgraderes, så den kan anvendes til afvikling af blandt andet sportskampe med tilskuerinteresse, herunder basketball. Indenfor en ramme på fire mio. kroner er det muligt at skabe cirka 350 siddepladser, et TV-tårn med plads til et kamera, fem tilskuerrækker, forbedring af lyset og brandgodkendelse til 471 personer.

ALBERTSLUND: Albertslund Kommunalbestyrelse har sagt ja til at frigive 400.000 kroner til rådgivningsbistand i forbindelse med udarbejdelse af en udviklingsstrategi for Albertslund Midtby.

Der skal ifølge planerne arbejdes med en udvikling af Albertslund Midtby, herunder en udvikling af Hyld­agergrund til boliger og etablering af et samarbejde med Staten om en udvikling af Vridsløselille Statsfængsel, når fængselsfunktionen ophører med udgangen af 2016. Her indgår også en optimering af stistrukturen særligt i forbindelse med bycenteret, jernbanen og Roskildevej, så byen nord og syd for bycenteret bindes bedre sammen.

En udvikling af Albertslund Midtby vil have fokus på at skabe mulighed for et stort antal nye boliger, for uddannelse særligt målrettet unge og et levende bycenter, hvor kommunens kulturfaciliteter og andre kommunale arealer er vigtige brikker. Til at formulere strategiens hovedelementer har By, Kultur, Miljø & Beskæftigelse påbegyndt et forarbejde sammen med Henning Larsen Architects. Oplægget til en udviklingsstrategi vil blive drøftet i § 17,4 Udvalget for udviklingen af Albertslund Midtby i januar 2015.

REGION SYDDANMARK

KNUDSHOVED: Fredningsnævnet for Fyn har meddelt dispensation fra bestemmelserne i Knudshoved-fredningen til etablering af et tank- og serviceanlæg ved Hjejlevej på Knudshoved, og Naturstyrelsen har meddelt dispensation fra naturbeskyttelsesloven til anlægget.

På baggrund af disse afgørelser og det tilhørende projekt er der udarbejdet et forslag til lokalplan, som muliggør etablering af et tank- og serviceanlæg bestående af en lav bygning med et etageareal på 300 kvm med tilhørende standeroverdækning, parkeringspladser, skiltepylon mv.

Teknik- og Miljøudvalget i Nyborg Kommune har godkendt lokalplanforslaget med henblik på offentlig fremlæggelse i otte uger. Sagen afgøres i Teknik- og Miljøudvalget.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094