23948sdkhjf

Boom i entreprenørbranchen

Efter sommerferien går flere store anlægsarbejder i gang på Fyn. Derfor er Mercedes-forhandler P. Christensen klar med et stort udlejningsprogram
Udlejning af entreprenørbiler på både kort og langt sigt. Det er et af de budskaber, som P. Christensen slår et slag for på Vestfyn Trækker.

Den store Mercedes-Benz forhandler i Odense, Kolding og Padborg er overbevist om, at entreprenørbranchen går gode tider i møde de kommende år - i hvert fald på Fyn. Derfor gælder det om at være klar med de rette produkter og tilbud.

- Entreprenørbranchen har ikke kørt så stærkt her på Fyn den seneste tid. Vi går og venter på, at nogle af regeringens mange milliarder skal begynde at blive brugt, siger Jesper Øster- gaard fra P. Christensen.

- Der er jo masser af projekter på Fyn: supersygehuset, motorvejsudvidelser og omlægning af afkørsler. Ja, der er også planer om en letbane i Odense, så der er milliarder i spil den kommende tid. Allerede efter sommerferien går myndighederne i gang med at ombygge afkørsel 50. Den skal flyttes 300 meter længere mod øst i forbindelse med opførelsen af supersygehuset. Den nuværende afkørsel 50 bliver derefter nedlagt.

- Afkørslen kommer til at ligge på den anden side af vores bilhus, siger Jesper Østergaard.

Branchen vil blomstre

- De tager en lille smule af vores grund. Det er fint nok. Vi bliver endnu mere synlige fra motorvejen.

Jesper Østergaard forventer, at der bliver en masse at lave for de lokale vognmænd og entreprenører.

- Vi har troen på, at entreprenørbranchen kommer til at blomstre. Derfor har vi lige bestilt ekstra entreprenørbiler hjem med tip.

- Vores sidste nye påfund er udlejning af entreprenørbiler - både tipbiler og trækkere. Det slår vi et slag for på Vestfyn Trækker-messen. Der bliver for eksempel tale om forskellige udgaver af Arocs og Actros til udlejning både på kort og langt sigt.

P. Christensen gør i forvejen meget ud af udlejningskonceptet. Langtidsleje går fra et år og opefter, mens korttidsleje er under et år.

- Vi har en temmelig stor flåde af udlejningstrækkere. Det startede vi op med for et par år siden. Det er blevet en ganske pæn succes, for vi har fået fat i kunder, som vi ikke havde før.

- Nu tror vi på, at entreprenørbranchen også tager konceptet til sig her fra efteråret og de kommende år, siger Jesper Østergaard.

Entreprenørvognmændene er også interesseret i at leje på kort sigt.

Hele programmet

På P. Christensens stand vil man blandt andet kunne se følgende biler udstillede:

- Atego 1224 med kasse og lift.

- Antos 1830 med fragtmandslad.

- Arocs 3248 K med hejs.

- Arocs tripple boogie chassis.

- Actros trækkere i forskellige versioner.

- Vi tager kort sagt hele vores program med, siger Jesper Østergaard og håber også, at der lige bliver plads til en Econic gasbil.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109