23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION SYDDANMARK

TRAFIK - HADERSLEV: Udvalget for Plan og Miljø i Haderslev skal på sit møde i dag 3. februar se på en ansøgning om anlægsbevilling til sikring af skolerute til Favrdalskolen.

Pengene skal bruges til en række forbedringer af nogle af de kryds og strækninger, som skaber utryghed for gående og cyklende til Favrdalskolen samt forbedrede forhold for bløde trafikanter på Chr. X’s Vej i Haderslev. Projekterne er budgetteret til i alt 6,5 mio. kroner, og der gives tilskud fra “Pulje til mere cykeltrafik" på samlet 2,5 mio. kroner. Der søges om frigivelse af anlægsbevilling og rådighedsbeløb på 4,0 mio. kroner til gennemførelse af cykelpuljeprojekterne fordelt med 6,5 mio. kroner til udgifter og 2,5 mio. kroner til indtægter.

VINDMØLLER - SØNDERBORG: Sønderborg Kommune gør nu klar til at få lavet en VVM-undersøgelse for en kystnær vindmøllepark på Lillegrund i Lillebælt, oplyser borgmester Erik Lauritzen på vegne af bestyrelsesformanden i Sønderborg Forsyning og Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Afhængig af vindmøllernes størrelse vil den eventuelle vindmøllepark omfatte 25-50 møller, og den vil afhængig af bundforholdene i Lillebælt koste i niveauet 1,5 mia. kroner.

Allerede nu har en række virksomheder spurgt, om de kan købe strøm fra en kommende vindmøllepark på Lillegrund. Det samme har andre kommuner i Lillebælt og borgere fra andre kommuner.

CYKELSTI - VEMB: Holstebro Kommune vil etablere en cykelsti langs Vembvej fra Vemb til statsvejen rute 16. Teknik og Miljø i Holstebro forventer, at detailprojektering og udbud gennemføres i perioden fra uge 45 i år til uge 8 i 2015, hvorefter anlægsarbejdet gennemføres i perioden fra uge 10 til uge 40 i 2015. Teknisk udvalg tog på sit seneste møde tidsplanen til efterretning med en bemærkning om at fremme cykelstien, såfremt det kan ske uden meromkostning ved vinterarbejde.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125