23948sdkhjf

Landinspektører rykker til København

Skel.dk Landinspektører åbner ny afdeling i Storkøbenhavn
Flere og flere opgaver i hovedstadsområdet betyder nu, at Skel.dk Landinspektører etablerer sig med en afdeling i Storkøbenhavn.

Den vestsjællandske landinspektør med afdelinger i Holbæk, Slagelse og Kalundborg åbner i næste måned den nye afdeling på Naverland i Glostrup. Det er særligt større byggesager og vejprojekter, der har været medvirkende til, at firmaet nu flytter tættere på opgaverne og kunderne.

- Vi har igennem en længere periode fået flere og flere opgaver i hovedstadsområdet. Vi kører i forvejen til opgaver over hele Sjælland, hvorfor beslutningen også kan betragtes som en naturlig del af firmaets udvikling. Men det er klart, at vi også gerne vil vise kommende kunder og samarbejdspartnere, at vi er et firma, som dækker alle typer af opgaver inden for vores fagområde på hele Sjælland, siger Michael Thomsen, der er adm. direktør i Skel.dk.

Flere ansatte

Kontoret i Glostrup skal ledes af firmaets nye partner, landinspektør Ejnar Flensborg, som også selv bor i København. Den første medarbejder til den nye afdeling er blevet ansat, og flere er forhåbentligt snart på vej.

- Det er tydeligt at mærke, at efterspørgslen er større i hovedstadsområdet end i Vestsjælland. Vi starter op med to mand i den nye afdeling, men med de opgaver, vi allerede har i pipeline, får vi snart brug for flere dygtige folk til afdelingen, siger Ejnar Flensborg.

Skel.dk Landinspektører er det næststørste landinspektørfirma på Sjælland med 37 ansatte og 15 målebiler.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11