23948sdkhjf

Byggenyt

REGION HOVEDSTADEN

GLADSAXE: Gladsaxe Byråd har godkendt et projekt for udskiftning af tage og renovering af gavle på Seniorcenter Egegården og sagt ja til at bevilge seks mio. kroner til formålet.

Det er problemer med fugt, der har gjort en renovering nødvendig.

Fsb, der administrerer seniorcentret og varetager vedligeholdelsen af boligafsnittene, og Gladsaxe Kommunes Ejendomscenter, der varetager vedligeholdelsen af det det kommunale centerafsnit, har fået et rådgivende ingeniørfirma til at udarbejde en rapport vedrørende fugten i gavle og tagrum. Til løsning af de konstaterede fugtproblemer foreslår ingeniørrapporten udskiftning af alle tage med nye faste undertage og nye tagbelægninger på begge boligafsnit. Endvidere anbefales udskiftning af skadede sten samt omfugning og imprægnering af gavlmurværk i alle gavle samt forankring af alle gavltrekanter til tagspær efter gældende forskrifter.

Projekteringsopgaven foreslås udbudt som totalrådgivning, mens byggeopgaven foreslås udbudt i hovedentreprise ved indbudt licitation. Gennemførelse af byggesagen forventes at tage 11 måneder fra godkendelse. Selve arbejderne forventes igangsat medio september 2014 og afsluttet ultimo februar 2015.

MULEBY: Den lukkede Muleby Børnehave skal sælges, og Bornholms Regionskommune ønsker at have muligheden for at sælge den til boligformål.

I den forbindelse indkalder regionskommunen idéer og forslag frem til udgangen af marts måned. Herefter kan den nødvendige lokalplanlægning iværksættes.

REGION SYDDANMARK

HADERSLEV: Haderslev Byråd har godkendt at sætte forsøg og planlægning i gang med hensyn til PCB-renovering på Lagoniskolen og Over Jerstal Skole i 2014.

Byrådet er ligeledes indstillet på at afsætte 11 mio. kroner på investeringsplanen i 2015 og 10 mio. kroner hvert af årene 2016 og 2017 til PCB-renovering af de 2 skoler. Kommunens rådgiver har for hver af de to skoler udarbejdet en handleplan med forslag til, hvordan skolerne kan PCB-renoveres.

REGION MIDTJYLLAND

ODDER: Odder Byråd har vedtaget et forslag til lokalplan for et boligområde ved Parkvej og Østergade i Odder by og fremlagt det til offentlig høring.

Lokalplanen gør det muligt at bygge både tæt/lave boliger og etageboliger i området. Den tæt/lave bebyggelse kan opføres i én etage med en maksimal højde på fem meter og etageboligbebyggelsen kan opføres i to etager med en maksimal højde på 7,5 meter.

Lokalplanforslaget er fremlagt til høring frem til 14. maj.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.801