23948sdkhjf

Anlægsnyt

REGION NORDJYLLAND

HAVN - EJERSLEV: Ejerslev Havn har modtaget tilsagn fra fonden Realdania om støtte på 1,5 mio. kroner.

Det betyder, at de driftige folk i og omkring bestyrelsen kan gå i gng med at realisere en stribe planer for området ved lystbådehavnen og den omgivende natur, skriver Morsø Folkeblad.

Planerne omfatter blandt andet en sti langs lagunen, belysning på anlægsbroerne i lystbådehavnen og fem-seks nye pladser til store lystbåde.

REGION MIDTJYLLAND

BYGGEMODNING - ULFBORG: Teknisk Udvalg i Holstebro Kommune har sagt god for at anlæsgbevilge 370.000 kroner til byggemodning af erhvervsområde Syd Ulfborg, anden etape.

Trafik og Park har udarbejdet skitseprojekt for forlængelse af eksisterende erhvervsvej ved Industriarealet i Ulfborg, frem til ny ATV bane, som vil blive realiseret, hvis Lokalplan nr. 1090, Fritidsområde ved Industriarealet i Ulfborg vedtages endeligt.

Byggemodningen, der omfatter museumsundersøgelser, 150 lbm seks meter bred grusvej, afvanding til terræn og græsrabatter, forventes igangsat primo juni 2014.

Vestforsyning Belysning A/S etablerer gadelyset og afholder anlægsudgiften, mens Holstebro Kommune afholder årlig afdrag/drift af anlægget.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.953