23948sdkhjf

Jagter entreprenør til nyt Team Danmark-hus i Brøndby

Team Danmark skal have nye faciliteter, hvor et nyt samlingspunkt for organisationen skal opføres i Brøndby. Bygherre er derfor på udkig efter en totalentreprenør til opførslen

AP Ejendomme skal opføre et nyt multifunktionelt hus i Brøndby, og her jagter man nu en entreprenør.

Projektet har fået navnet Team Danmark Huset og kommer, som navnet indikerer, til at agere base for idrætsorganisationen Team Danmark.

Planen er at samle alle de faciliteter, der før har været spredt rundt i Sportsbyen i Brøndby, mens Team Danmarks administration også skal have hjemmebane i byggeriet.

Opgaven udbydes som en totalentreprise og kommer til at have en samlet sum på 81 mio. kr. uden moms. Kontrakten er dog betinget af, at lokalplanen for det 4.000 kvm store byggeri vedtages.

Foruden kontorfaciliteter skal der også være mindre aktivitetsrum, test- og behandlingsfaciliteter til atleter og personale, samt særlige rum til restitution og afslapning for atleterne tilknyttet Team Danmark.

Det nye Team Danmark-hus skal placeres diagonalt overfor Idrættens Hus i Sportsbyen.

Udbydes i to faser

Udbudsformen bliver inddelt i to faser: en prækvalifikationsfase og en tilbudsfase.

I første fase kan alle virksomheder, der opfylder betingelserne, byde ind, mens bygherren i form af AP Ejendomme derfra vil udvælge de bedst kvalificerede.

I anden fase, som er tilbudsfasen, vil de udvalgte ansøgere fra første fase blive opfordret til at afgive et indledende tilbud på Team Danmark Huset, der kommer til at fordele sig over fem etager, inklusive en kælder.

Forud for offentliggørelsen af totalentrepriseudbuddet har en arkitektkonkurrence også fundet sted, og her blev Henning Larsen den vindende aktør. Rambøll er bygherrerådgivere på projektet.

Byggeriet ventes at starte i den sidste halvdel af 2025, mens det efter planen skal stå færdigt i første kvartal af 2027.

Man kan læse mere om projektet på Projektagenten, Licitationens søsterportal til overvågning af udbud og projekter.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125