23948sdkhjf

Aarsleffs direktion skrumper: Byggedirektør stopper med øjeblikkelig virkning

Fremover består direktionen i landets største entreprenørvirksomhed af adm. koncerndirektør Jesper Kristian Jacobsen og koncernøkonomidirektør Mogens Vedel Hestbæk. - Men det kan ændre sig, oplyser bestyrelsesformand

Opdateret kl. 10:09 med kommentarer fra bestyrelsesformand Ebbe Malte Iversen.

Direktionen skrumper i landets største bygge- og anlægskoncern, Aarsleff. 

Fra dags dato fratræder viceadministrerende koncerndirektør Nicolai Schultz således sin post i Per Aarsleff Holding A/S, oplyser entreprenørkoncernen i en pressemeddelelse.

Det sker ifølge Aarsleff ”efter gensidig aftale”. 

- Jeg kan ikke gå i detaljer om, hvad der ligger bag ændringen, men blot understrege, at bestyrelsen anerkender Nicolai Schultz' store engagement og indsats som leder af selskabets byggeaktiviteter gennem de forløbne år, og at fratrædelsen sker efter gensidig aftale, forklarer bestyrelsesformand i Aarsleff, Ebbe Malte Iversen, i en mail til Licitationen.

Nicolai Schultz

Han blev i februar 2019 ansat som direktør med særligt ansvar for Aarsleff-koncernens byggeriaktiviteter

Uddannet byggeingeniør med tillægsuddannelse i ledelse

Fra 1995 til 2019 var han i NCC-koncernen - de første år som en del af Rasmussen & Schiøtz

Løbende overvejelse

Direktionen består fremover af adm. koncerndirektør Jesper Kristian Jacobsen og koncernøkonomidirektør Mogens Vedel Hestbæk.

Ifølge Ebbe Malte Iversen fortsætter Aarsleff for nuværende med en tomandsdirektion. Det er dog ikke afgjort, om det bliver en permanent model.

- Størrelsen af direktionen tages løbende op til overvejelse i bestyrelsen, uddyber bestyrelsesformanden således.

Nicolai Schultz har været ansat siden februar 2019 og blev direktionsmedlem i januar 2020. Han har som en del af den øverste ledelse haft ansvaret for koncernens byggeriaktiviteter. Tidligere har han stået i spidsen for NCC's byggeaktiviteter i Vestdanmark.

Foruden posten som viceadministrerende koncerndirektør har Nicolai Schultz ifølge CVR også formandsposter i Aarsleff-selskaberne Permagreen Grønland A/S, Per Aarsleff Grønland A/S og Hansson & Knudsen A/S.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14