23948sdkhjf

NCC afleverer de første nøgler, men forsætter arbejdet i halvandet år

I Herlev er NCC klar med den første af seks etaper i Bakkekæret. Det 445 boliger store projekt opføres for Green Point ApS

NCC afleverer nu de første boliger i det store boligprojekt Bakkekæret i Herlev.

Så nu er flyttevognen bestilt, og snart flytter de første beboere ind på området, hvor NCC frem til 2020 havde asfaltproduktion. Entreprenørkæmpen vil dog fortsat være på byggepladsen det næste knap halvandet års.

- Som bygherre vil man jo altid glæde sig over et projekt, der rejser sig fra idéer og tegninger og bliver til virkelige boliger, som bliver til nye hjem. Det er meget tilfredsstillende, udtaler direktør Jens Damgaard fra Green Point ApS i en pressemeddelelse.

I alt opfører NCC 445 nye lejeboliger i seks etaper på grunden i Herlev.

De to næste etaper afleveres med udgangen af august og november i år, mens de sidste tre etaper afleveres næste år. Endelig aflevering forventes med udgangen af september 2025.

Øvrige samarbejdsparter på projektet er arkitekt Holscher Nordberg og landskabsarkitekt Urban Power, mens den rådgivende ingeniør på projektet er Svend Poulsen A/S.

Glemmer alle udfordringer

Arbejdet skrider godt fremad på projektet, selvom det er en udfordring for byggeteamet, når man på samme tid skal klargøre og aflevere én del af byggeriet, samtidig med at den øvrige produktion kører videre for fuld damp. 

Samtidig med afleveringen af første etape, har råhus-teamet lagt sidste hånd på deres arbejde på den sjette og sidste etape.

- Man bliver aldrig træt at opleve når bygningen ”rejser sig ” og bliver til virkelighed. Så glemmer man alle udfordringer og det hårde arbejde, siger Pece Angelovski, projektdirektør i NCC Building Nordics’ byggeenhed i Østdanmark.

Byggeriet begyndte i tredje kvartal 2022, og sidste etape af fem forventes afleveret i tredje kvartal 2025.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141