23948sdkhjf

Journalist på Licitationen er død

Kent Kjersgaard-Hansen, journalist i Nordiske Medier, er død. Han blev 49 år og efterlader sig sin hustru og tre piger

Med base i Aarhus har Kent Kjersgaard-Hansen siden juni 2023 dækket byggebranchen for Licitationen. Han skrev især om bæredygtighed. Altid med stor indsigt og passion.

Kent var en meget talentfuld journalist og skribent, der elskede at diskutere sit fag og historier. Hans energi og vilje til at komme til bunds i et emne udmøntede sig ofte i lange, dybdegående interviews om den grønne omstilling i byggeriet. Humor var også på hans repertoire, som når han glad ringede til sin redaktør og meddelte, at ’der var sket det sensationelle, at det var lykkes at skrive en historie på under 5.000 tegn’.

Kent var en omsorgsfuld, vellidt og klog kollega med masser af interesser og lyst til at deltage i samtaler over skærmene eller ved kaffemaskinen: Fodbold, ski, musik og de tre døtre var blandt yndlingsemnerne.

I fritiden var der også fart på. Han stod på mål for fodboldveteranerne i Åbyhøj og gav ofte en hånd med i den lokale basketballklub. Intet kunne dog slå en tur ned ad pisterne på ski. Kent elskede sne og ski.

I sit studie- og arbejdsliv var Kent vidt omkring. Han begyndte på teologistudiet, men sadlede om og søgte ind på Danmarks Journalisthøjskole, hvor praktiktiden blev brugt på Kristeligt Dagblad og Fagbladet Journalisten. Som uddannet var han en årrække redaktør på Jyllands-Posten, inden han i 2018 forfulgte en gammel drøm om at blive selvstændig, da han blev partner i mediebureauet Wunderkind.

For knapt et år siden skiftede han til Nordiske Medier og Licitationen, og hurtigt satte han spot på den grønne omstilling med artikelserien ’Benspænd for bæredygtighed’, som mange læsere satte stor pris på. Dels fordi den gik i dybden med en vigtig dagsorden, dels fordi den blev serveret med en passion, man kunne mærke.

Æret være hans minde.

Kommenter artiklen (2)
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141