23948sdkhjf

Facadesystem i tegl med patenteret clip-binder

Facadebeklædning i tegl fra V. Meyer er en alsidig og holdbar løsning, der giver bygherrer og arkitekter mulighed for at skabe fremtidens byrum med blik for miljø og holdbarhed. V. Meyer har udviklet et patenterede clip-binder system, der gør montagearbejdet og udskiftning af tegl endnu nemmere.

Facadetegl giver bygningerne karakter og lang levetid. Facadetegl fra Meyer-Holsen, Creaton og Terreal, der forhandles af V. Meyer, er lavet af naturlige materialer, som gør dem både miljøvenlige og bæredygtige.

”Tegl er kendt for deres lange levetid og kræver et minimum af vedligehold. Et af de sårbare elementer i de lette teglfacader er, hvis et tegl går i stykker fx ved vinduesvask eller hærværk. Derfor har vi skabt en ny patenteret clip-binder til VERTICO, som sikrer, at teglene er lette både at montere og udskifte,” forklarer Andreas Qvade, salgsdirektør hos V. Meyer, der tilbyder en bred vifte af facadetegl, tegltagsten og naturskifer i mange farver, størrelser, overflader og former, der skaber fremtidens byrum.

Tegl i Champagne White til HOFOR Netop VERTICO-løsningen og clip-binderen er brugt i byggeriet af HOFORs nye energicentral i Nordhavnen, hvor facaden er beklædt med den nye farve Champagne White, der er specielt udviklet til projektet.

Vi skabt en ny patenteret clip-binder til VERTICO, som sikrer, at teglene er lette både at montere og udskifte. Andreas Qvade, salgsdirektør hos V. Meyer

Clip-systemet er velegnet til både underkonstruktioner af træ og til den eksklusive VERTICO metalprofil, der består af 75% genanvendt aluminium.

”Systemet gør hvert enkelt tegl fast i både top og bund uden brug af skruer, hvilket sikrer teglet dobbelt så godt, som andre traditionelle metoder. Clip-binderen kan naturligvis ikke ses efter montagen,” siger Andreas Qvade.

V. Meyer skal også levere facadetegl til Gartnergrunden i Haderslev, der bliver byens nye vartegn. Her skal bygges fem lejlighedsblokke på hver fire etager. 54 lejligheder skal være til udlejning, og ni penthouselejligheder sælges som ejerlejligheder.

40 års totalgaranti

VERTICO facadetegl, der er produceret af 100 % skiferler, gør teglet ekstremt stærkt. Teglet har en meget lav vandoptagelse på kun 2-3 procent, hvilket sikrer en let facadeløsning. Som den eneste leverandør i branchen giver V. Meyer 40 års total garanti på skærmtegl.

”Tegl er et utroligt vejrbestandigt og holdbart materiale, der er modstandsdygtigt over for regn, sol og frost. Materialet kræver et minimum af vedligehold, hvilket gør tegl til en økonomisk og praktisk løsning for arkitekter og bygherrer,” forklarer Andreas Qvade.

V. Meyer producerer typisk tegl efter arkitekternes ønsker til størrelse og farver, men som noget nyt er virksomheden lagerførende i blandt andet den populære VERTICO-serie.

Læs meget mere om løsningerne på www.vmeyer.dk

Om: Fordele ved VERTICO-binderen:

  • Hurtigere montering med færre trin
  • Stærk og ekstra effektiv fastgørelse
  • Sikrer en korrekt montering
  • Øget sikkerhed mod vejrforhold
  • Nem udskiftning af facadetegl/skærmtegl

Kilde: V. Meyer A/S

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095