23948sdkhjf

Funderingsløsninger til ethvert byggeprojekt

Dansk Fundering A/S fortsætter med at være en foretrukken partner i byggebranchen, klar til at tackle enhver udfordring under jorden – og dermed sikre, at fremtidens bygninger står på et stabilt fundament.

I takt med at byggebranchen udvikler sig, stiger efterspørgslen på avancerede og pålidelige funderingsteknikker. Dansk Fundering A/S har etableret sig som en førende aktør inden for både komplekse og mindre funderingsprojekter. Virksomheden arbejder for både private husejere, boligforeninger og bygherrer, og man kan hjælpe til med alt fra mindre renoveringsopgaver til større udgravningsarbejde og stabilisering af hele bygninger.

Funderingsteknikker til alle behov

Med en bred vifte af metoder til rådighed — fra borede pæle til skruede pæle — garanterer Dansk Fundering, at hvert projekt har et solidt fundament, forklarer direktør Kurt Jensen: 

"Uanset omfanget af opgaven kan vi levere en skræddersyet løsning, der sikrer både stabilitet og lang levetid for byggeriet."

Ud over traditionelle funderingsopgaver har virksomheden specialiseret sig i kælderudgravninger og understøbninger til både nye byggerier og renoveringer. 

"En af vores styrker er at sænke kældre og implementere dræn og vandsikring. Med vores omfattende erfaring med beton- og kloakarbejde kan vi tilbyde en helhedsorienteret tilgang til underjordiske konstruktioner," siger Kurt Jensen.

Selv i udfordrende jordforhold kan vi installere dybe fundamenter, der understøtter store strukturer. Entrepriseleder John Hansson

Store projekter kræver stærke løsninger

Mange af de store projekter ligger i København, hvor man bl.a. har udført flere opgaver med fundering for Amalienborg, Magasin og Illum. Her er det ofte John Hansson, der som entrepriseleder tager sig af opgaverne. Han fremhæver bl.a. det nye pavillonbyggeri ved Admiral Hotel, der grundet sin placering lige ved kajkanten havde brug for en specialløsning: 

"Her har vi anvendt minipæle for at forankre bygningen sikkert. Selv i udfordrende jordforhold kan vi installere dybe fundamenter, der understøtter store strukturer."

Kvalitet og sikkerhed i højsædet

Dansk Fundering tager med base i Roskilde imod opgaver i hele landet. Virksomheden beskæftiger 25 medarbejdere, og en af dem er Lasse Pihl, der står for kvalitetssikring. Hans opgave er at sikre, at virksomheden overholder de strengeste standarder. 

"Sidste år intensiverede vi vores arbejde med bærende konstruktioner og sikkerhedsrapporter. Vi arbejder tæt sammen med alle partnere for at sikre, at hver fase af byggeprocessen overholder gældende krav og sikkerhedsstandarder," fortæller Lasse Pihl.

FAKTA: Dansk Fundering A/S

Dansk Fundering A/S er eksperter i funderingsarbejder af alle slags. Fra hovedsædet i Roskilde tilbyder man tilpassede løsninger og et bredt spektrum af services, der inkluderer pæleinstallation, kælderudgravninger, betonarbejde samt kloak- og fugtsikringsprojekter overalt i Danmark.

Se mere på www.danskfundering.dk

Kilde: Dansk Fundering A/S

Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094