23948sdkhjf

Teknikentreprenør i opkøb: Får helt nyt forretningsområde

Enco VVS Service og Enco VVS & Sprinkler bliver fra maj en del af Kemp & Lauritzen A/S

Med købet af aktiviteterne fra de to forretninger Enco VVS Service og Enco VVS & sprinkler i Glostrup får teknikentreprenøren Kemp & Lauritzen 82 nye kollegaer og et helt nyt forretningsområde. 

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Virksomhederne bliver en del af Kemp & Lauritzen fra maj. Teknikentreprenøren med hovedkontor i Albertslund beskæftiger i forvejen omkring 2.900 ansatte.

- Købet styrker især vores forretning inden for sprinkler- og VVS-service i Storkøbenhavn, og bidrager også til vores entrepriseforretning på Sjælland, siger Thomas Gjørup, der er direktør for Teknikhuse i Kemp & Lauritzen. 

- Derudover bringer opkøbet et helt nyt forretningsområde ind i Kemp & Lauritzen med konvertering til fjernvarme for Forsyningsselskaberne. Et forretningsområde, der er i kraftig vækst i takt med den grønne omstilling, og som derfor passer rigtig godt til os i Kemp & Lauritzen, fortsætter han.

Kemp & Lauritzen består samlet af de tre forretningsenheder teknikhuse, hvor virksomhedens serviceaktiviteter netop hører hjemme, tekniske entrepriser og specialer.

Og ikke mindst grøn omstilling har Peter Kaas Hammer, adm. direktør i Kemp & Lauritzen, over for Licitationen tidligere fremhævet som en driver for teknikentreprenørbranchen de kommende år. Det sammen med digitalisering, elektrificering og partnerskaber.

Hos Jørn Kristoffersen, der sælger aktiviteterne til Kemp & Lauritzen, fremhæves et værdifællesskab som afgørende for salget. 

- Vi har valgt at sælge vores aktiviteter til Kemp & Lauritzen, fordi vi mener, at vores medarbejdere og kunder vil blive en del af en stærk kultur, med et højt fagligt niveau, hos Kemp & Lauritzen. Og det er helt afgørende for os, siger Jørn Kristoffersen.

Kort om Kemp & Lauritzen

Kemp & Lauritzen gør sig inden for el, vvs, ventilation og køl samt både service, store entrepriser og specialer. 

Virksomheden med omkring 2.900 ansatte landet over har hovedkontor i Albertslund og er ejet af Axel Muusfeldts Fonden.

 

Se nøgletal for:
Læs mere om: opkøb
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063