23948sdkhjf

Byggeri af stort bilhus er endt i strid om millionbetaling

Vejle-virksomhed mener at have knap en mio. kr. til gode hos totalentreprenør, der omvendt afviser at skylde firmaet penge

Kloakmestervirksomheden T-Jarle fra Vejle er endt i et slagsmål om manglende betaling på omkring en mio. kr. med erhvervsmanden Steen Jørgensen fra Randers.

Uenigheden er opstået, efter T-Jarle har udført arbejder på byggeriet af AT Bilers over 4.000 kvm nye store bilhus ved Horsens, hvor Steen Jørgensen har totalentreprisen på byggeriet.

- Vi vil naturligvis have betaling for de opgaver, vi er bestilt til og har udført, siger indehaver Thomas Jarle i en pressemeddelelse. 

- Det er ingen hemmelighed, at knap en mio. kr. er rigtig meget for en mindre virksomhed som vores, lyder det ligeledes fra indehaveren. 

Han påpeger, at sagen kan koste virksomheden livet.

T-Jarle står nu ifølge pressemeddelelsen selv og skal betale udlæg for råmaterialer samt maskiner og ikke mindst mandskabstimer i forbindelse med opgaven, som de forlod i december sidste år. Regninger de med egne ord ikke kan udskyde. 

Virksomheden fra Vejle har i forbindelse med sagen kontaktet en advokat, der har anbefalet dem at stævne Steen Jørgensen og hans virksomhed Profilsystemer, lyder det videre. Og ifølge Thomas Jarle er de "klar til at kæmpe i retten for at få betaling". 

Totalentreprenør afviser 

Over for Randers Amtsavis afviser Steen Jørgensen, at T-Jarle har penge til gode. 

- Det handler om, at virksomheden i november udførte et stykke arbejde med at lukke nogle gamle kloakker af, og det arbejde har de fået betaling for. Herefter har man fortsat arbejdet på grunden, uden at det var bestilt. Når man udfører et arbejde, man ikke er bestilt til, så får man det altså ikke betalt, siger Steen Jørgensen til det lokale medie. 

Ifølge Randers Amtsavis er det resterende kloakarbejde på byggeriet blevet overtaget af HM Entreprenør, efter T-Jarle forlod byggepladsen i december. 

Tom Pedersen, adm. direktør i AT Biler, understreger over for det lokale medie, at han ikke kender til striden mellem total- og underentreprenøren, og at projektet følger tidsplanen.

- Vi har arbejdet sammen med Steen Jørgensen om byggerier i mange år, og vi har aldrig oplevet problemer, fortæller Tom Pedersen desuden til Randers Amtsavis.

Ifølge det lokale medie vil det første retsmøde i sagen blive holdt telefonisk 10. april ved Retten i Randers. 

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109