23948sdkhjf

Stor nedriver udvider direktionen med "tung brancheprofil"

Kingo Karlsen A/S har hentet John Funch som ny COO

En af landets helt store nedrivere har hentet nye kræfter til den øverste ledelse. 

Konkret er der tale om Kingo Karlsen A/S med hovedsæde i Silkeborg, der med egne ord er "begejstrede for at offentliggøre", at de har hentet en "tung brancheprofil" i skikkelse af John Funch ind som ny COO. 

"Denne strategiske beslutning signalerer en ny fase i Kingos engagement i kontinuerlig forbedring og kundecentreret projektudvikling", skriver nedrivervirksomheden i en pressemeddelelse. 

John Funch kommer med erfaring fra virksomheder som MT Højgaard, Jorton og FairWind, og han vil "spille en central rolle i Kingos fremtidige udvikling og drift". Fokus vil være på udvikling af produktionsorganisationen samt på optimering af projekter fra start til slut, fremgår det.

Fra hovedpersonen selv lyder det, at det er en ære at blive en del af Kingo. 

- Jeg ser frem til at arbejde tæt sammen med det talentfulde team og sammen drive virksomheden mod nye succeser. Med fokus på kvalitet, sikkerhed, effektiviseringer samt fortsat lønsom vækst, er jeg overbevist om, at vi i virksomheden kan skabe markante resultater. 

- Det er afgørende, at vi konstant udvikler og forbedrer vores processer for at møde og overgå kundernes forventninger. Jeg ser frem til at implementere systemer og strategier, der vil højne sikkerheden, kvaliteten og effektiviteten af vores projekter, fra start til slut, siger han. 

Tror på vækst

I virksomhedens seneste regnskab er bruttofortjenesten vokset til 91,6 mio. kr., og bundlinjen i 2022 er løftet til 5,7 mio. kr. Virksomheden beskæftigede i gennemsnit 134 ansatte i regnskabsåret. 

Ifølge adm. direktør Michael Kamstrup Søndergaard kommer John Funch til at "booste" selskabets "fortsatte succes og vækst":

- Vi ser ind i et marked i vækst. Vi forventer stor aktivitet indenfor minkprojekterne de kommende år. Samtidig forventer vi også stor udvikling med vores arbejde med cirkularitet inden for både nedrivning og vindindustrien. Her er der allerede identificeret projekter, hvor produktionsoptimering i den grad gør en forskel, og her er John på hjemmebane. 

Kingo Karlsen er således blandt de entreprenørfirmaer, der er tildelt en plads i rammeaftalen om nedrivning af minkerhvervets bygninger og anlæg. Selskabet er både blandt rammeaftaleholderne i vest og i øst. Og virksomheden har allerede hevet de første opgaver hjem her. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11