23948sdkhjf

Havde flere end 130 ansatte: El-installatør kaster håndklædet i ringen

Raaby & Rosendal ApS har i sit seneste regnskabsår i gennemsnit beskæftiget over 130 ansatte

Hadsten-virksomheden Raaby & Rosendal ApS er under konkursbehandling efter en begæring modtaget torsdag i sidste uge. Dagen efter skiftede virksomheden navn til Slut-El ApS.

Det skriver Randers Amtsavis, der oplyser, at der ifølge Skifteretten er tale om en egenbegæring.

Foruden hovedsædet i Hadsten har virksomheden, der blev etableret i 2017, haft afdelinger i Randers, Viborg, Aarhus og Ans By. 

I 2022/23 var der i gennemsnit 131 ansatte i firmaet, der i regnskabsåret landede et resultat før skat på 5,1 mio. kr. Bruttofortjenesten var på 62,6 mio. kr., og egenkapitalen blev opgjort til 9,3 mio. kr.

Virksomheden vinkede ifølge det lokale medie i november sidste år farvel til topchefen gennem tre år, Bjarne Andersen. Han blev efterfulgt af medejer og medstifter Rune Raaby Laursen. 

Bjarne Andersen, Rune Raaby Laursen og Mikael Rosendal har gennem Raaby & Rosendal Group DK A/S ejet selskabet ligeligt. 

Netop direktør og partner Mikael Rosendal har over for Randers Amtsavis ikke ønsket at udtale sig om konkursen, ligesom det ikke er lykkes mediet at fange kurator Morten Moltke Nygaard fra Advokatfirmaet Rödstenen. 

Se nøgletal for:
Læs mere om: konkurs
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.865