23948sdkhjf

Cowi siger farvel til næstkommanderende

Lederne af de geografiske forretningsenheder samt lederne af HR og ingeniør- og designcentre bliver en del af koncernledelsen

Rådgiverkæmpen Cowi ryster ledelsesposen og siger farvel til selskabets driftsdirektør. Det betyder samtidig en større ændring i koncerndirektionen.

Ændringerne sker som følge af en ambition om at opnå markant vækst og styrke positionen på markedet de kommende år, lyder det i en en meddelelse fra selskabet.

- Derfor har vi brug for en enkel ledelsesstruktur og en endnu stærkere koncernledelse, forklarer Jens Højgaard Christoffersen, adm. direktør i Cowi, i en forberedt kommentar.

Rollen som koncerndriftsdirektør (COO) bliver derfor nedlagt. Det betyder farvel til den nuværende. Rasmus Ødum, der efter 15 år i direktionen nu forlader selskabet.

Det sker ifølge rådgiverselskabet ”efter gensidig overenskomst”.

- Han står fadder til mange af de initiativer, der har gjort Cowi i stand til at gennemføre udfordrende projekter. Jeg vil gerne takke Rasmus for hans mange uvurderlige bidrag til Cowi gennem årene, lyder afskedsordene fra Jens Højgaard Christoffersen.

Otte i koncernledelsen

Omvendt kommer der flere ansigter i koncernledelsen:

- Lederne af vores fire geografiske forretningsenheder samt lederne af HR og vores ingeniør- og designcentre bliver i fremtiden en del af koncernledelsen. Det betyder, at vi endnu hurtigere og mere effektivt kan opfange signaler og træffe beslutninger, siger Jens Højgaard Christoffersen.

Cowis nye koncernledelse:

  • Group CEO Jens Højgaard Christoffersen
  • Group CFO Natalie Shaverdian Riise-Knudsen
  • Group CBDO Marius Weydahl Berg
  • Executive vice president for Business line Danmark Henrik Winther
  • Executive vice president for Business line international, samt interim leder af Cowis ingeniør- og designcentre, Michael Bindseil
  • Executive vice president for Business line Norge Birgit Farstad Larsen
  • Executive vice president for Business line Sverige Anders Wiktorson
  • Head of people and culture Anne Daugaard Barslund

Cowis koncerndirektion bestod før dagens ændring af Jens Højgaard Christoffersen, Group CEO, Natalie Shaverdian Riise-Knudsen, Group CFO, og Rasmus Ødum, Group COO, samt Marius Weydahl Berg, Grup CBDO.

Kilde: Cowi

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14