23948sdkhjf

NCC afleverer boligblokke til Raundahl & Moesby

Byggeriet af 130 nye boliger i Esbjerg har stået på siden efteråret 2021

Inden længe kan unge, ældre og familier flytte ind i nye rammer i Hirsehaven i Esbjerg.

NCC har udført nemlig færdiggjort råhusentreprisen og afleverer nu de tre boligblokke med 132 boliger. Opgaven er udført for totalentreprenøren Raundahl & Moesby på vegne af bygherren Heimstaden.

- Vi har haft et godt samarbejde med alle involverede, og jeg synes, at resultatet er blevet rigtigt vellykket, siger Søren Andersen, områdedirektør i NCC’s byggeri Vest under Building Nordics, i en pressemeddelelse.

Boligerne er tegnet af Archidea Arkitekter.

Byggeriet tog sin begyndelse i oktober 2021, rejsegildet blev markeret i marts sidste år, og nu står de mange boliger så klar med friske teglfacader og danner rammen om et nyt boligmiljø.

Det nyetablerede beboelsesområde er på i alt 11.500 kvm, og de tre karréblokke falder fra seks til tre etager.

Komplekset i Hirsehaven skal rumme lejligheder med henholdsvis to, tre eller fire værelser. Derudover får alle lejlighederne enten altan eller have og adgang til de grønne udendørsarealer. Der bliver anlagt en legeplads og grønne opholdsarealer.

Projektet er langt fra NCC's eneste i Esbjerg-området. 

Tidligere projekter i byen er blandt andre plejecentret, Sirius Seniorbo, hotellejlighederne og ungdomsboligerne i A Place To, SDU Esbjerg, Semco Maritimes hovedkontor nord for havnen og boliger i Østergade.

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141