23948sdkhjf

Landskabsarkitekt henter chef ind til nyoprettet stilling

Camilla Ryberg er ny tegnestuechef hos landskabsarkitekten Bogl

Landskabsarkitekten Bogl styrker nu ledelsen med en tegnestuechef. Der er tale om Camilla Ryberg, som starter i en nyoprettet stilling. 

Det skriver virksomheden i en pressemeddelelse. 

Den nye tegnestuechef kommer med 15 års erfaring fra Københavns Kommune - blandt andet som leder for forskellige områdefornyelsessekretariater. Hun er uddannet cand.scient.soc. fra Roskilde Universitet med speciale i virksomheders sociale ansvar og har en diplomuddannelse i ledelse.

Ifølge adm. direktør i Bogl, Adam Bang, markerer nyansættelsen et vigtigt skridt i tegnestuens professionalisering og skal sikre et godt arbejdsmiljø:

- Vi tager dét at blive en større virksomhed alvorligt og ved, at det ikke bare kræver flere landskabsarkitekter, men også en løbende professionalisering af ledelsen. I hvert fald hvis vi skal blive ved med at drømme stort på Bogls vegne og tegne de mest spændende og ambitiøse projekter. Og det skal vi, siger han. 

En nøglerolle

Som tegnestuechef får Camilla Ryberg ansvaret for personaleledelse, den daglige drift og en del af den strategiske ledelse. Hendes primære arbejdsområder bliver økonomi- og kapacitetsstyring samt kompetence- og organisationsudvikling. 

Hun vil ifølge pressemeddelelsen spille "en nøglerolle i at implementere tegnestuens strategier og styrke de interne processer, så Bogl forbliver et inspirerende og rart sted at arbejde". 

- Arkitektbranchen er præget af stor hastighed, korte deadlines og et krav om altid at levere på meget højt kreativt og fagligt niveau. De arbejdsprocesser betyder, at det er virkelig vigtigt at have en nærværende leder, som kan sikre at alle trives bedst muligt. Min rolle vil derfor langt hen ad vejen blive faciliterende, og jeg vil fokusere på at skabe gode processer for samarbejde både internt og eksternt, siger Camilla Ryberg. 

Hun tiltrådte stillingen 1. november. 

Kort om virksomheden

Bogl blev grundlagt i 2009 af landskabsarkitekterne Adam Bang og Jens Linnet og tæller i dag 34 medarbejdere fordelt på to kontorer i København og Oslo. 

Ledelsesgruppen i København består af Adam Bang (adm. direktør og partner), Jens Linnet (kreativ direktør og partner), Marie Furbo (projektchef og partner), Dorte Hermann og Camilla Ryberg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125