23948sdkhjf

Københavnsk arkitektvirksomhed vokser: Hæver top- og bundlinje

Efter flere år med faldende omsætning stiger både omsætning og resultat hos Rørbæk og Møller A/S for andet år i træk 

Det går den rigtige vej for arkitektfirmaet Rørbæk og Møller A/S.

For andet år i træk kan virksomheden præsentere et regnskab, hvor der er vækst at spore på både top- og bundlinjen.

Tilbage i 2020 skrev Licitationen, at det var blevet til endnu et regnskabsår med tilbagegang på toplinjen for arkitektvirksomheden, som holder til i det københavnske nordvestkvarter. Men sådan forholder det sig ikke længere.

Rørbæk og Møller A/S

  • Rørbæk og Møller Arkitekter er en dansk arkitektvirksomhed, som udvikler rum og bygninger ud fra den overbevisning, at de skal være til inspiration og daglig glæde for nuværende og kommende generationer. Virksomheden har hovedkontor i det københavnske nordvestkvarter, og har i dag 55 ansatte.

Kilde: Rørbæk og Møller Arkitekter

Omsætningen er vokset med ca. 11 mio. kr., så den i dag lyder på 64,7 mio. kr, mens årets resultatet er vokset med knap en million kroner til 6,4 mio. kr.

I ledelsesberetningen fremgår det også, at den positive udvikling anses som værende tilfredsstillende. Og de københavnske arkitekter tager også del i flere store projekter.

Tilbage i maj måned kunne virksomheden eksempelvis offentliggøre, at man var blevet valgt til at tegne den nye kirke og et nyt sognehus på Teglholmen i København.

Foruden kirkeprojektet er Rørbæk og Møller A/S også en del af flere større projekter. Det er blandt andet virksomheden, som er totalrådgiver på den omfattende renovering af Nationalbanken.

Og der er ikke kun tale om økonomisk vokseværk hos Rørbæk og Møller A/S. Antallet af medarbejdere er også vokset siden sidste år, hvilket betyder, at der er i dag er 55 ansatte. Det er det højeste antal siden 2018.

Licitationen - Byggeriets Dagblad har forsøgt at få en kommentar fra Rørbæk og Møller A/S, men det har ikke været muligt.

RØRBÆK OG MØLLER ARKITEKTER A/S
Regnskabsår 2022 2021
Valuta mio. DKK mio. DKK
Nettoomsætning 64,8 53,2
Bruttofortjeneste 42,1 37,6
Resultat af primær drift 8,2 7,5
Resultat før skat 8,3 7,3
Årets resultat 6,5 5,7
Balancestatus 42,9 39,7
Egenkapital 12,9 11,4
Antal ansatte 55 48
Kilde: CVR

Se nøgletal for:
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125